Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άνοιξαν τα χαρτιά τους για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια...»

«Όλοι χωρίζουν κι εμείς...»

9 Αυγούστου 2022 14:14
Άνοιξαν τα χαρτιά τους για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν μιλήσει ορισμένες φορές για τα σενάρια χωρισμού τους, με το ζευγάρι να είναι έξαλλο από τις κατά καιρούς αναφορές και, μάλιστα, να βρίσκει την ευκαιρία πέρυσι να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του με έναν... επικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο κωμικός, που πρόσφατα «ξέσπασε» για τις επιθέσεις εναντίον του, σε παράστασή του στο Δελφινάριο δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως έχει χωρίσει όλη η showbiz και μόνο ο ίδιος με την Ελενα Τσαβαλιά παραμένουν μαζί.

Το «πικάντικο» σχόλιό τους... για τον χωρισμό

Ο δημοφιλής κωμικός, ο οποίος συνεργάζεται με τη σύζυγό του σε ακόμη μία παράσταση, το «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!», που συνεχίζεται με επιτυχία στο θερινό θέατρο του Φαλήρου, σχολιάζει, ανάμεσα σε άλλα, και την προσωπική τους ζωή με τον πιο αστείο τρόπο. Οσοι βρέθηκαν πέρυσι στο Δελφινάριο γέλασαν με την καρδιά τους, ακούγοντάς τον να αναφέρεται στις τότε εξελίξεις στη showbiz, στον χωρισμό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αλλά και στους προηγούμενους που έγιναν γνωστοί φέτος, όπως του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη Ζέτα Μακρυπούλια και της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τα τελευταία 12 χρόνια όλο γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά χωρίζουν όλοι οι άλλοι» είπε από τη σκηνή στην Ελενα Τσαβαλιά, η οποία βρισκόταν απέναντί του. «Εχει χωρίσει όλη η showbiz και έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά. Να τα λέμε αυτά» συμπλήρωσε, κοιτώντας το κοινό, που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share