Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η τρυφερή εξομολόγηση για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Είχε μια υπέροχη ψυχή και...»

9 Αυγούστου 2022 12:16
Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η τρυφερή εξομολόγηση για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη είχε δώσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στους Δύο Ξένους, αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την αποκάλυψη του Γιάννη Βούρου: «Με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βγάλαμε τα εσώρουχά μας...» (Video)

παλαιολόγου σεργιανόπουλος

Στους Δύο Ξένους είχες πάρει καλά λεφτά;

Και στους Δύο Ξένους και σε άλλα σίριαλ πήρα πραγματικά καλά λεφτά, όχι αυτά τα χρυσά πακέτα που ακούγεται πως πήραν άλλοι. Ήταν καλές εποχές τότε, αλλά τώρα έχει αγριέψει πολύ το σκηνικό.

Θυμάμαι σαν τώρα τον Αλέξανδρο Ρήγα να στήνει τη διανομή των Ξένων και να μου αποκαλύπτει για την εφημερίδα πως σε είχε κλείσει για τον ρόλο της αντιζήλου της Μαρίνας Κουντουράτου…

Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η πρόταση – πρόσκληση του Αλέξανδρου, λίγο μετά τη Λάμψη όπου έπαιζα. Μου εμπιστεύτηκε το ρόλο της Μίνας και τον καταχάρηκα γιατί ήταν φτιαγμένος με πολύ μεράκι.

Ήσουν η σύντροφος του Μαρκορά, που έπαιζε υπέροχα ο Νίκος Σεργιανόπουλος…

Αχ ο Νίκος! Ήταν ξεχωριστό πλάσμα ο Νίκος! Γλυκός, τρυφερός, ευγενής. Παίζαμε μαζί, αλλά κάναμε παρέα και εκτός πλατό. Είχε χιούμορ βιτριολικό, αυτοσαρκασμό. Είχε μια υπέροχη ψυχή και μας λείπει.

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν άντεχε άλλο, δεν ήθελε να ζήσει περισσότερο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν χρόνια στο περιοδικό «Λοιπόν». Η ηθοποιός που συνεργάστηκε με τον Νίκο Σεργιανόπουλου στη σειρά «Δύο Ξένοι» μίλησε για το άδικο τέλος του ηθοποιού, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε η ίδια μετά την δολοφονία του.

Δείτε επίσης: Ελάχιστοι το θυμούνται: Όταν η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου - Αγνώριστη η παρουσιάστρια (video)

δήμητρα παπαδήμα νίκος σεργιανόπουλος

Λες πάντα ό,τι πιστεύεις, χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο συνέβη και με τη δήλωση σου για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Το είχα πει τότε που έγινε, 9:25 π.μ. το πρωί, ότι είχα ξυπνήσει και ήταν στον αέρα, ζωντανά που με είχαν βγάλει. Με ρώτησαν τι έχω να πω γι’ αυτό που έγινε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Δεν ήξερα τι έπαθε, μου είπαν ότι τον σκότωσαν. Έχοντας ζήσει κάποιες στιγμές με τον Νίκο στο γύρισμα, αλλά κι εκτός γυρίσματος, είπα τότε: «ΠΑιδιά μου, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε περισσότερο. Ο τρόπος της ζωής του αποδείκνυε ότι δεν ήθελε περισσότερο. Κι εγώ είμαι ένα ακραίο άτομο, αλλά κάπου βάζω όριο, δεν ξέρω, ίσως το παιδί μου… Μπορεί κι εγώ να μην υπήρχα, αν δεν είχα παιδί. Με τον Νίκο είμαστε γεννημένοι την ίδια μέρα, 24 Σεπτεμβρίου. Ο άνθρωπος δεν άντεχε άλλο, γιατί για να συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν αντέχεις άλλο, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αυτή τη δήλωση μου τη ζήτησε ξανά ένας δημοσιογράφος, που ήθελε να κάνει καριέρα, ήθελε να έρθει στην Αθήνα, έτσι μου είπε και του είπα ότι θα πω ό,τι είχα πει κάποτε. Ο μόνος που με υποστήριξε ήταν ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη μέρα δεν μίλαγα, μου είχε θυμώσει, κι αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share