Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν θα γίνω αυτός ο μ@λ&κ%ς»

Τι συνέβη;

9 Αυγούστου 2022 12:07
Ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν θα γίνω αυτός ο μ@λ&κ%ς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ήταν η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της συζύγου του και ο Λάκης Λαζόπουλος είχε μιλήσει για όλα και είχε ξεσπάσει για όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του και την σάτιρα που κάνει.

Δείτε επίσης: Καθηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Έπαθα ένα είδους σωματικό...»

 Λάκης Λαζόπουλος

«Πόσο ένας σατιρικός μπορεί να κάνει παρέα με την εξουσία; Κάποια στιγμή εθεάθης με τον Αλέξη Τσίπρα να τρώτε με τον Γάλλο πρωθυπουργό…», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Λάκης Λαζόπουλος, φανερά εκνευρισμένος, είπε: «Αυτό δεν είναι καθόλου πραγματικό, είναι απολύτως ψέμα, δεν υπάρχει αυτό το περιστατικό. Στη ζωή μου σου λέω, δεν το έχω ξανακούσει. Το ακούω πρώτη φορά από σένα. Και εκτός του ότι δεν το έχω ακούσει, δεν έχει συμβεί κιόλας. Άρα, λοιπόν, αν εγώ απαντάω κάθε φορά “δεν έτρωγα, δεν ήμουν εκεί” τι θα γίνω; Να πω τη λέξη;

Ένας μαλ..ας που κάθεται όλη μέρα και εξηγεί. Να γίνω αυτός ο μαλ..ας, αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν θα γίνω. Μπορεί να υποθέσει ο καθένας ότι θέλει, μπορεί να με παρεξηγήσει όσο θέλει, αλλά δεν θα με αναγκάσει να γίνω ένα μαλ..ας που απαντάω πρωί, μεσημέρι και βράδυ στην κάθε ανοησία που γράφεται. Είναι ξεκάθαρο! Έχω άλλα πράγματα να περάσω. Θέλω να σέβομαι τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, θέλω να βοηθάω αυτούς που αγαπάω, θέλω να είμαι δίπλα τους. Για μένα αυτός είναι ο κυρίαρχος ρόλος ενός καλλιτέχνη, να μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων, να συγκρούεται… Ας έρθει αντιμέτωπος με όποιον θέλει, αρκεί αυτό που έχει κάνει να έχει πει την αλήθεια. Το να χαιρετήσεις κάποιον δεν αλλάζει ιδεολογία. Αν δώσουμε χειραψία, εσύ θα κρατήσεις τις απόψεις σου κι εγώ τις δικές μου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share