Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζευγάρι στη «Γη της Ελιάς», παντρεύονται στην πραγματικότητα: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης!

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι με την... έγκριση της Παπούλια

9 Αυγούστου 2022 10:43
Ζευγάρι στη «Γη της Ελιάς», παντρεύονται στην πραγματικότητα: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κοινό τους ήθελε μαζί, όσο περνούσε ο καιρός, στη «Γη της Ελιάς» και στο τελευταίο επεισόδιο μοιράζονται μια σκηνή με παθιασμένα φιλιά, αλλά φαίνεται πως και στην πραγματικότητα είναι τρελά ερωτευμένοι και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης πρόσφεραν μια... ιδιαίτερη μεταξύ τους ιστορία ως Μυρτάλη και Αλέξης στη σειρά του Mega, αλλά κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο ισχύει στην κανονική ζωή. Εδώ και λίγο καιρό, άλλωστε, οι δυο τους είναι μαζί και σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο η Αφροδίτη εμφανίστηκε με γλυκό μπροστά του, καθώς είχε τα γενέθλιά του, δείχνοντας να περνά όμορφα στο πλευρό του.

Θα φάμε... κουφέτα στην Αρεόπολη;

Οι δυο τους, μάλιστα, δείχνουν να το πηγαίνουν, σύμφωνα με το Ciao, ένα επίπεδο πιο μακριά. Κι αυτό, γιατί ήδη συγκατοικούν και μοιάζει να έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας και την έγκριση της μητέρας της Αφροδίτης, της Εβελίνας Παπούλια.

Γάμος για Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Παρότι δεν είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, είναι αποφασισμένοι να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους, με την Εβελίνα να είναι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή και να δίνει... την ευχή της, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι. Η συγκατοίκησή τους, άλλωστε, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσουν στο γάμο, με συνέπεια να φάμε σύντομα... κουφέτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share