Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη και η συμβουλή που δεν ακολούθησε - «Θυμάμαι ότι...»

Τι εξομολογήθηκε;

9 Αυγούστου 2022 10:45
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη και η συμβουλή που δεν ακολούθησε - «Θυμάμαι ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη είχε εκμυστηρευτεί πως ο Βασίλης Καλίδης ήταν ο σεφ που της μαγείρευε πρωί και μεσημέρι από μια μακαρονάδα όταν η ίδια ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, την μικρή Μαρίνα.

Έτσι όταν η κουβέντα πήγε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το άγχος που είχε αλλά και για τη συμβουλή του γυναικολόγου της, τον οποίο και παράκουσε!

Δείτε επίσης: Ευθύς ο Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που πήρε το μέρος του Γιάννη Λάτσιου στο διαζύγιο με τη Μενεγάκη

ελένη μενεγάκη έγκυος

Η Ελένη λοιπόν, πριν είκοσι χρόνια, ούσα έγκυος στο πρώτο της παιδί, αποφάσισε να γίνει βιβλιοφάγος και διάβασε όλα τα βιβλία εγκυμοσύνης τονίζοντας:

«Θυμάμαι όταν πρωτοείχα μείνει έγκυος, ο γυναικολόγος μου είπε να μην διαβάζω υπερβολικά γιατί θα τρελαθώ και θα αγχωθώ χωρίς λόγο. Το ίντερνετ ήταν τότε στο ξεκίνημά του κι εγώ είχα ήδη διαβάσει όποιο βιβλίο κυκλοφορούσε. Ο γιατρός μου εξήγησε πως δεν πρέπει να αρχίσω να ψάχνω αλλά να διαβάζω απλά ένα βιβλίο εγκυμοσύνης χαλαρά. Εγώ βέβαια το έψαξα αλλά ο γιατρός είχε δίκιο στο να απολαύσω τη διαδρομή».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε πως το ίδιο ισχύει και για τα ιατρικά θέματα που αφορούν τα παιδιά και που πρέπει να προηγείται ο ειδικός και να έπονται τα βιβλία.

«Δίκασε» η Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήρθε η δικιά τους ώρα να χωρίσουν, δεν ακούσαμε δηλώσεις» (Video)

Τη συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα με τα όσα είπε ο «δεύτερος πατέρας» της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 σχολίασαν πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Δείτε επίσης: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Οι βέρες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που δε βγήκαν στο γάμο τους (photo)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκαν σχετικά, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει με νόημα εκείνους που έκριναν ζευγάρια που χώρισαν και όταν ήρθε η σειρά τους να αλλάξουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή, δεν έκαναν καμία δήλωση.

«Έχω ακούσει με τα αφτιά μου ανθρώπους, που πολλοί τους έχουμε ακούσει, να κρίνουν άλλα ζευγάρια που χώρισαν και τι κάνουν στη μετέπειτα ζωή τους με τον νέο σύντροφο και τα παιδιά και όταν ήρθε η δικιά τους ώρα να χωρίσουν, δεν ακούσαμε δηλώσεις» είπε η Ελένη Μενεγάκη με νόημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share