Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χτύπημα» για την Ελένη Τσολάκη: «Από εκεί που την είχε ξεχάσει ο Θεός...»

Τι συνέβη;

9 Αυγούστου 2022 10:29
«Χτύπημα» για την Ελένη Τσολάκη: «Από εκεί που την είχε ξεχάσει ο Θεός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα να αναλαμβάνουν, παράλληλα με το Happy Day και τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Alpha. Τότε τις φήμες αυτές τις είχε ακούσει και η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαίδου, που συνεργαζόταν με τον Μένιο Φουρθιώτη στα «Αποκαλυπτικά» και είχε ασκήσει έντονη κριτική.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Ο απίστευτος λόγος που είχε φιληθεί στο στόμα με την Κατερίνα Γκαγκάκη on air (Video)

Ελένη Τσολάκη

«Από εκεί που την είχε ξεχάσει κι ο Θεός ότι υπήρχε στην ελληνική τηλεόραση (τόσο αόρατη είναι καθημερινά στο «Happy Day»), αίφνης γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της. Ναι, ξαφνικά ζούμε όλοι με το… άγχος για το αν η Ελένη Τσολάκη θα έχει ή δεν θα έχει από τις αρχές του νέου χρόνου δική της εκπομπή στον Alpha. Και ενώ το κανάλι τραβά τις «κοτσίδες» του ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει ούτε στα πιο τρελά τηλεοπτικά όνειρα της Ελένης, τόσο εξακολουθούν κάποιοι να σπεύδουν να συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα, επικαλούμενοι ακριβώς το αντίθετο. Κάτι τρέχει με την Ελένη και τον Alpha! Γιατί ή ξέρουν κάτι παραπάνω οι της Ελένης που δεν το ξέρουν οι ιθύνοντες και συνεχίζουν να διαδίδουν ότι η νέα χρονιά θα τη βρει με δική της εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, ή το κανάλι κάτι ξέρει, που δεν το ξέρει η Ελένη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις νέες τοποθετήσεις των ανθρώπων της Κάντζας, όχι η Ελένη δεν θα έχει δική της εκπομπή από Γενάρη. Τουλάχιστον για φέτος κάτι τέτοιο αποκλείεται… Είναι «ταγμένη» στο «Happy Day». Οσο για του χρόνου; Βλέπουμε! Ετσι κι αλλιώς λήγει τον Φλεβάρη και το συμβόλαιό της. Τελικά, μήπως αυτό ακριβώς είναι το θέμα; Ντόρος να γίνεται εν όψει ανανέωσης; Γιατί αλλιώς φαντάζει να πιστεύουν όλοι πως γίνεται τρελός ντόρος γύρω από το όνομά σου και αλλιώς να περνάς απαρατήρητη», είχε γράψει στη στήλη της στο TV Έθνος η τηλεκριτικός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share