Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκε το πρόβλημα υγείας της - Ο λόγος που ακύρωσε τα πάντα

Τι την ταλαιπωρεί;

8 Αυγούστου 2022 21:13
Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκε το πρόβλημα υγείας της - Ο λόγος που ακύρωσε τα πάντα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τους πραγματικούς λόγους ακύρωσης των συναυλιών της Ελένης Φουρέιρα. Η φημολογία επικεντρώνεται σε πιθανή της εγκυμοσύνη, ενώ εκείνη δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει κάτι. Ακόμα και οι φωτογραφίες καθώς και οι αναρτήσεις της στα social media είναι ιδιαίτερα προσεκτικές από μέρους της.

Σύμφωνα ανάρτηση του newsbreak.gr η Φουρέιρα δεν είναι έγκυος.

Δείτε επίσης: Έχετε δει ποτέ την αδελφή της Ελένης Φουρέιρα; Έχει απίστευτη ομοιότητα με την τραγουδίστρια (photo)

 Ελένη Φουρέιρα

Η ακύρωση των εμφανίσεων στο Teatro

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα είχαν συμφωνήσει προφορικά να επαναλάβουν την επιτυχημένη καλλιτεχνική σύμπραξή τους στο νυχτερινό κέντρο Teatro και τη νέα χειμερινή σεζόν.

Αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί, αφού η «Miss Fuego», η οποία ακύρωσε πρόσφατα όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της για λόγους υγείας, θα χρειαστεί τελικά να μείνει off stage αρκετό καιρό παραπάνω. Όχι βέβαια λόγω εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια δεν είναι έγκυος. Απλά αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα στο γόνατό της, που την αναγκάζει σε αποχή από τα live της, συνολικής διάρκειας έξι μηνών.

Όσο για το νέο σχήμα στο Teatro, αναμένεται εξίσου δυνατό, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτό το διάστημα αν και δίνει συναυλίες ανά την Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σάκη Ρουβά για να ενώσουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους.

Ελένη Φουρέιρα: «Ντύθηκε» Αλίκη Βουγιουκλάκη και έγινε αμέσως viral στο Tik Tok! (video)

Το Σαββατοκύριακο (9-10/7) που μας πέρασε η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην Κρήτη για τον γάμο της καλής της φίλης, Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση όπου και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κατά τη διάρκεια του γλεντιού.

Λίγο πριν πάει στην εκκλησία, όμως, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok ένα βίντεο όπου μαζί με τον στενό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη, αναπαριστούν την «κλασική» σκηνή από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» όπου το «Κατερινιώ» Αλίκη Βουγιουκλάκη γνωρίζεται με τον «Μανούσο» Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όπως ήταν φυσικό, ήταν ζήτημα χρόνου το βίντεο να γίνει viral, ξεπερνώντας τις 720.000 προβολές και τα 86.000 likes, ενώ τα κολακευτικά σχόλια «έπεσαν» βροχή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share