Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μαντώ Γαστεράτου: Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά - Η τρυφερή της ανάρτηση

«Λιώνει» από χαρά

8 Αυγούστου 2022 20:05
Μαντώ Γαστεράτου: Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά - Η τρυφερή της ανάρτηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για δεύτερη φορά μητέρα έγινε η Μαντώ Γαστεράτου, την Δευτέρα 8 Αυγούστου, όταν και έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, η γλυκιά παρουσιάστρια πλέει και πάλι σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την γέννα, η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα καθώς και την πιο τρυφερή της φωτογραφία μέσα από τα social media μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε αυτήν ποζάρει αγκαλιά με την μπεμπούλα της.

Δείτε επίσης:

«Ήρθες Λιονταράκι μου δυνατό» σημειώνει χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου στη λεζάντα με την οποία επέλεξε να συνοδεύσει τη συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Ισηγόνη, η Μαντώ Γαστεράτου έχει αποκτήσει ακόμα ένα αγοράκι και σήμερα μεγαλώνει η ευτυχία και η οικογένεια τους.

Survivor: «Καταπέλτης» η Γαστεράτου - Αποκάλυψε την ψυχολογία της Άννας Μαρίας όταν διάβασε τι γράφουν για εκείνη

«Καταπέλτης» εναντίον όσων διέδωσαν άσχημες φήμες και έκαναν προσβλητικά σχόλια εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη, υπήρξε η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποκάλυψε με τον τρόπο της το ποια είναι η ψυχολογία της, μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το παιχνίδι, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε όσα βλέπει να γράφονται για εκείνη στα social media καθώς και τη σχέση που έχει η youtuber με τον Νίκο Μπάρτζη, τονίζοντας πως… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share