Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Ανθή Βούλγαρη για metoo: «Υπάρχει και στα media απόστημα που...»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Αυγούστου 2022 18:21
«Βόμβα» από την Ανθή Βούλγαρη για metoo: «Υπάρχει και στα media απόστημα που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Διονύση Χριστόπουλο και εκεί απάντησαν και για το κίνημα metoo.

Μιλώντας για εργασιακά περιβάλλοντα θέλω να σας ρωτήσω για το metoo, που ανέδειξε τα τοξικά περιβάλλοντα στο χώρο του θεάματος. Υπάρχει και στη δημοσιογραφία απόστημα που πρέπει να σπάσει; Έχετε βρεθεί σε κακοποιητικό περιβάλλον;

Δείτε επίσης: Κώστας Κωνσταντινίδης: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη - Με τι ασχολείται (photos)

βούλγαρη χασαπόπουλος

Ι.Χ.: Όχι, δεν έχω βρεθεί. Περιπτώσεις έχω ακούσει, αλλά είναι στο πλαίσιο της φήμης και του κουτσομπολιού. Προφανώς και θα υπάρχουν περιστατικά όπως αυτά που αναδείχθηκαν πρόσφατα στο θέατρο και μπορεί να έχουν κουκουλωθεί, ειλικρινά όμως δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο στη δημοσιογραφία. Τοξικά περιβάλλοντα σε εργασιακούς χώρους δουλειάς υπάρχουν, κυρίως με προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ δημοσιογράφων. Αν υπάρχουν ζητήματα metoo, μακάρι να έρθουν στο φως.

Α.Β.: Το metoo ήταν η αρχή για να καταλάβουμε όλοι πως κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα προσωπικά μας όρια. Ήρθε η ώρα να πάψει το θύμα να αντιμετωπίζεται ως θύτης. Φυσικά και υπάρχει και στα media απόστημα που πρέπει να σπάσει. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να καταλάβουν οι εν δυνάμει θύτες πως θα υπάρξει τιμωρία και κοινωνική κατακραυγή.

Η περιπέτεια της υγείας της

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όλα όσα της συνέβησαν:

“Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο.

Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι. Ήξερα ότι όλα πήγαν καλά στην επέμβαση γιατί είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο”, είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Σε άλλη συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2Night Show”, η δημοσιογράφος δήλωσε:

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share