Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Άουτς: «Η Ρούλα Κορομηλά έχει πίκρα γιατί ό,τι έκανε δεν της περπάτησε»

Ποιος το δήλωσε;

8 Αυγούστου 2022 17:05
Άουτς: «Η Ρούλα Κορομηλά έχει πίκρα γιατί ό,τι έκανε δεν της περπάτησε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Μεσημέρι Yes» μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ανάμεσα σε πολλά θέματα, ασχολήθηκε και με την Ρούλα Κορομηλά για την οποία είπε πράγματα που δεν θα αρέσουν καθόλου στην παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Γονάτισε« ο Χαρδαβέλλας στο μεγαλείο της Νικολούλη: «Θα έπρεπε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να...» (Video)

Κώστας Χαρδαβέλλας

«Η Ρούλα έχει μια πίκρα μέσα τους. Και τη βγάζει σε κάθε της συνέντευξη. Έφυγε από την τηλεόραση και ό,τι πήγε να κάνει δεν… περπάτησε. Είναι λάθος της να χτυπάει τους νέους ανθρώπους. Οι νέοι χρειάζονται από εμάς μια καλή κουβέντα, μια πλάτη, ένα χέρι να τους βοηθήσει να προχωρήσουν. Δεν γίνεται να είσαι απέναντι στους νέους. Κι εμείς κάποτε νέοι ήμαστε. Βέβαια η Ρούλα έχει κάνει ένα λάθος που της το έχω πει. Δεν άλλαξε τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε. Παρέμεινε πάντοτε η Ρούλα των show, των μίνι με τις χαριτωμενιές. Της είπα πως μεγαλώνουμε και άρα πρέπει να αλλάζουμε σιγά σιγά. Της είπα να κάνει κάτι διαφορετικό, μια κοινωνική εκπομπή. Είναι η πιο αγαπημένη του κοινού! Εκείνη παρέμεινε εκεί, σε αυτό που λέμε show woman. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Κόλαφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Κορομηλά: «Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που...»

Η Ρούλα Κορομηλά είχε υποστηρίξει δημόσια την απόφαση του Ανδρέα Μικρούτσικου να συμμετέχει στο Big Brother, ωστόσο δεν ήταν πάντα τόσο υποστηρικτική μαζί του.

Η κάμερα του πρωινού του Ant1 συνάντησε πριν καιρό τον Ανδρέα Μικρούτσικου και ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για τα καλά λόγια της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης: Τα παραδέχτηκε όλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο»

Ανδρέας Μικρούτσικος big brother

«Η έναρξη της Παρασκευής ήταν ένα τρολάρισμα. Ήθελα να πειράξω αυτούς που γράφανε για τον Χάρη Βαριθακούρη. Εγώ πρότεινα στην παραγωγή να κάνει αυτή την έναρξη. Για μένα ήταν καλύτερος και από την πρώτη εκπομπή, η οποία ήταν βιντεογραφημένη. Στην αρχή είχα γκάζια, αλλά ο Χάρης μού έκανε την πιο ξεκούραστη εκπομπή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ρούλα Κορομηλά για το σχόλιό της για μένα. Είναι ένας από τους πυλώνες της τηλεοπτικής διαδικασίας με την πείρα της, την ευχαριστώ ιδιαίτερα. Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που ήμασταν ανταγωνιστές, αλλά όταν ωριμάζουμε γινόμαστε πιο ανοιχτοί. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share