Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Απαντά πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι εξομολογήθηκε;

8 Αυγούστου 2022 16:13
Σάλος με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Απαντά πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή είχε παραχωρήσει συνέντευξη η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Δεν με γέμιζε η δουλειά μου, ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου. Ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς», είπε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Δείτε επίσης: Πρωτοσέλιδο ΣΟΚ για Σπύρο Παπαδόπουλο - «Γολγοθάς - Μάχη για να ζήσει» (ΦΩΤΟ)

Νικολέτα Κοτσαηλίδου σπύρος παπαδόπουλος

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε στη συνέχεια και για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε».

«Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά», πρόσθεσε επίσης η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Έρμαιο των χρημάτων ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή την εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στο Art Podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου και αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του στις ταινίες, μίλησε για τον Γιώργο Κωνσταντίνο και ανέφερε ποια εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία.

Δείτε επίσης: Πίσω από τα «φουστάνια» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ηθοποιός (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν έχω δει τους Απαράδεχτους. Μου έβαλε δύο επεισόδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου με το ζόρι. Είναι υπέροχη δουλειά, εγώ δε μπορώ να βλέπω εμένα. Εκπομπές 17 χρόνια τώρα, το «Στην υγειά μας βρε παιδιά» δεν μπορώ να βλέπω. Γίνομαι έξαλλος».

σπύρος Παπαδόπουλος ενώπιος ενωπίω

Όσο για τον Γιώργο Κωνσταντίνου: «Με βοήθησε πάρα πολύ. Του οφείλω τα πάντα» ενώ για τον Θανάση Βέγγο επεσήμανε: «Ήμασταν σαν πατέρα με γιο από ένα σημείο και μετά. Το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε σένα. Ό,τι πεις». Έγινα εγώ ο μπαμπάς του».

Και δεν δίστασε να πει ποια εκπομπή έκανε για να ξεχρεώσει την εφορία! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε «Δεν σου κρύβω ότι το Κόντρα Πλακέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε εμένα. Ήρθαν και μου είπαν ότι το έκανε πριν ο Βλάσσης. Και μου είπαν, επίσης, ότι είχαν αγοράσει δύο μήνες ακόμα τα δικαιώματα κι αν θέλω να το κάνω. Τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 δραχμές. Δεν είχα καθόλου λεφτά. Και τους είπα πως αν μου τα δώσετε, το κάνω. Έτσι έγινε και μετά πήγε 3 χρόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share