Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με εξομολογητική διάθεση η Κάτια Ζυγούλη: «Έχω κυτταρίτιδα από...» - Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Ρουβά

Τι αποκάλυψε για το σώμα της ;

8 Αυγούστου 2022 15:54
Με εξομολογητική διάθεση η Κάτια Ζυγούλη: «Έχω κυτταρίτιδα από...» - Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη, ενώ μίλησε και για το σώμα της μετά τις γέννες.

Δείτε επίσης: H Κάτια Ζυγούλη «πλάκωσε» τον Σάκη Ρουβά δημόσια στα χαστούκια: Όταν τον τσάκωσε με άλλη μέσα σε εστιατόριο! (Video)

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά. Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου. Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε επίσης: Στο δικηγόρο τους Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη - Κρίση στο γάμο του ζευγαριού;

Μετά από όλα αυτά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια στην ελληνική showbiz. Άλλωστε ο γνωστός τραγουδιστής έχει δηλώσει δημόσια πολλές φορές πόσο θαυμάζει και στηρίζει τη γυναίκα της ζωής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share