Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σωματάρα η Έλενα Φερεντίνου λίγους μήνες μετά τη γέννα - Το σχόλιο του Νίκου Καρβέλα (photo)

Κορμί θανατηφόρο!

8 Αυγούστου 2022 15:34
Σωματάρα η Έλενα Φερεντίνου λίγους μήνες μετά τη γέννα - Το σχόλιο του Νίκου Καρβέλα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της με τον Νίκο Καρβέλα, η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δείτε επίσης: Περήφανος πατέρας ο Νίκος Καρβέλας: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του που απέκτησε με την Έλενα Φερεντίνου (photo)

Απαστράπτουσα και άκρως καλοκαιρινή η τραγουδίστρια πόζαρε με το μαγιό της και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι δε θυμίζει σε τίποτα μια γυναίκα που έχει γεννήσει πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, κάποιο fan page του Νίκου Καρβέλα δε δίστασε να σχολιάσει ένα «ματάκι».

Δείτε τη φωτογραφία:

Έλενα Φερεντίνου: Ποια είναι η 31χρονη κοπέλα που θα κάνει τον Νίκο Καρβέλα για τρίτη φορά πατέρα;

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης που έχει ήδη δύο παιδιά, την 38χρονη Σοφία Καρβέλα με την Άννα Βίσση και τον 13χρονο Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια δείχνει πως διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή του στο πλευρό της 31χρονης τραγουδίστριας.

Η όμορφη μποέμ καλλιτέχνιδα με την βελούδινη φωνή και τις ρίζες από την Φλώρινα κέρδισε την καρδιά του Νίκου Καρβέλα πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η σχέση τους έγινε σχεδόν αμέσως γνωστή, αφού κανείς τους δεν κρύφτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, το 2019 ο Νίκος Καρβέλας έγραψε την μουσική και τους στίχους για το τραγούδι της «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

Η διαφορά των 39 χρόνων που τους χωρίζει, όπως φαίνεται, καμία σημασία δεν έχει για αυτούς. Αντιθέτως, απολαμβάνουν με κάθε ευκαιρία τον έρωτά τους μακριά από την φασαρία της Αθήνας, στην Καλαμάτα. Όταν βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος για διακοπές, πήραν αυθόρμητα την απόφαση να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους εκεί. Μάλιστα, ζουν στο σπίτι της πρώην συζύγου του Νίκου Καρβέλα, Αννίτας Πάνια.

Η Έλενα Φερεντίνου ανήκει πλέον στους καλλιτέχνες της Panik Records, όμως τα προηγούμενα χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις live εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.

Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει με την εμφάνισή της στο αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» που πραγματοποιήθηκε το 2019 προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Πρέσπεια 2019».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share