Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρει η εικόνα της Αννίτας Πάνια: Δείτε πώς ήταν πριν 28 χρόνια! (photos)

Απίστευτη αλλαγή!

8 Αυγούστου 2022 15:21
Σοκάρει η εικόνα της Αννίτας Πάνια: Δείτε πώς ήταν πριν 28 χρόνια! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από 26 χρόνια η Αννίτα Πάνια ταξίδεψε μέχρι την Αίγυπτο και σήμερα ο φωτορεπόρτερ και φωτογράφος Νίκος Δρούκας μας παρουσιάζει μέσα από τα social media μερικές εικόνες από εκείνο το ταξίδι.

Με την ευκαιρία δείτε την αναστάτωση που προκάλεσε στην Αννίτα Πάνια ένας δονητής.

Δείτε φωτογραφίες:

Αννίτα Πάνια Αίγυπτος

Πάνια νέα

«Βόμβα» για την Αννίτα Πάνια: Παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη;

Με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, η Αννίτα Πάνια απαντά για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι. «Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το γνώριμο ύφος της η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

Δείτε επίσης: Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι: Τα "έσπασαν" μέχρι πρωίας στην Βίσση, Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο οι πληροφορίες ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούν σχέση, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μυστήριο θα γίνει στην Καλαμάτα σε χρόνο που θα αποφασίσει το ζευγάρι, ώστε να μη γίνει γνωστό στα ΜΜΕ το πότε και το πού.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, όταν όμως κυκλοφορούν fake ειδήσεις -όπως αυτή περί επικείμενου γάμου της-, επιλέγει να το κάνει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πάνια Σαμοίλης

Ξανά μαζί Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας: Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ξανά μαζί βρέθηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, με μια φωτογραφία… ντοκουμέντο να κυκλοφορεί για την κοινή τους παρουσία στην Καλαμάτα.

Με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να τρέχουν, η Αννίτα Πάνια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και να κάνει δραστηριότητες για τον εαυτό της και αν μπορεί, και με τους δικούς της ανθρώπους.

«Σουηδία» με τον Νίκο Καρβέλα για την Αννίτα Πάνια

Για παράδειγμα, πριν από μερικές εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει ταξιδάκι αναψυχής στη γενέτειρά της την Καλαμάτα, έχοντας πλευρό της τόσο τον αγαπημένο της, Νίκο Σαμοΐλη όσο και τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια, της οποίας οι σπουδές βρέθηκαν στην φόρα, φωτογραφήθηκε με όλη την παρέα και σκέφτηκε να μοιραστεί τότε τον Νοέμβριο, πριν την επιβολή του lockdown, την εν λόγω χαρούμενη φωτογραφία στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπως φαίνεται και παραπάνω, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Καλαμάτα με τρέλα».

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας στην Καλαμάτα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αννίτα κοίτα» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Open μπορεί να έχει χωρίσει από τον καταξιωμένο συνθέτη, μα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυνατή φιλία που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Παράλληλα και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, μιας και ο Νίκος Καρβέλας έχει δίπλα του την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου. Όλοι μαζί λοιπόν, ταξίδεψαν ως την Καλαμάτα έχοντας στην παρέα τους τον Μπάμπη Στόκα και τον επιχειρηματία Κώστα Δροσόπουλο.

Να θυμίσουμε πως Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια που μετά από μια δεκαετία κοινού βίου τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ενώ οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους αρχικώς είχαν παραμείνει εν πολλοίς άγνωστες καθώς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αρνήθηκαν πεισματικά να μιλήσουν για το τι είχε συμβεί, ώστε να οδηγηθούν σε αυτή την απόφαση.

Όταν μάλιστα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων η ίδια, είχε μιλήσει για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα, είχε υποστηρίξει με χιουμοριστικό τρόπο απαντώντας σχετικά με το νέο… διαβολικό τραγούδι του γνωστού συνθέτη: «Είναι σατανιστής ο Νίκος και για αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού». Πάντως, στη συνέχεια, είχε αναφέρει ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share