Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η Αθηνά Ωνάση σα μητριά ήταν...» - Ντόρος με τις νέες αποκαλύψεις για την «χρυσή» κληρονόμο

Χαμός! Τι είχε πει ο πρώην της;

8 Αυγούστου 2022 15:05
«Η Αθηνά Ωνάση σα μητριά ήταν...» - Ντόρος με τις νέες αποκαλύψεις για την «χρυσή» κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, είχε σπάσει τη σιωπή του και είχε μιλήσει για το διαζύγιό του από τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση. Τι είχε αναφέρει;

"Ήμασταν παντρεμένοι για παραπάνω από δέκα χρόνια, κάτι που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε θεμέλια. Η Αθηνά υπήρξε καλή με εμένα και την κόρη μου, όμως τώρα έχουν γυρίσει σελίδα" είχε αναφέρει εκείνος χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δε μιλά ποτέ για...» - Η μεγάλη «πληγή» στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση που την «κυνηγά» από μικρή

Ο Ντόντα είχε μιλήσει με πολύ σεβασμό για το ρόλο της Αθηνάς ως μητριά για την κόρη του αλλά και ως συζύγου του. Είχε αποκαλύψει ακόμη πως δεν έχει διαβάσει τη βιογραφία του Αλέξη Μανθεάκη, στην οποία υποστήριζε, ότι ο ίδιος είχε σχέση με call girl από το Βέλγιο που δήθεν συνάντησε σε σ3ξ κλαμπ, ή ότι αγόραζε υπερπολυτελή αυτοκίνητα και ήταν άπιστος.

Αθηνά ωνάση μητριά

Είχε πει, όμως, πως τον ενδιέφερε να διαβάσει το βιβλίο αυτό ενώ είχε τονίσει, ότι δεν ασχολείται με "ψεύτικες ειδήσεις". Ο Αλέξης Μανθεάκης στάθηκε στο πλευρό της Αθηνάς και πάλι, όταν ο Ντόντα ζήτησε από εκείνη ένα υπέρογκο ποσό διατροφής, αφού υποστήριζε ότι τον είχε εγκαταλείψει ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι. Μιας και αναφερθήκαμε στην χρυσή κληρονόμο, διαβάστε εδώ άγνωστες στιγμές της ζωής της.

"Έκλαιγε όλο το βράδυ" - Σε τραγική κατάσταση η Αθηνά Ωνάση

Κι όμως αυτήν την εξομολόγηση για την Αθηνά Ωνάση δεν την περιμέναμε. Για ποιο λόγο έκλαιγε όλο το βράδυ; Τι είχε συμβεί με τη χρυσή κληρονόμο;

Ο Αλέξης Μανθεάκης υπήρξε σεναριογράφος και συγγραφέας, ενώ αρθρογραφούσε και σε μεγάλα περιοδικά όπως το Vanity Fair. Ωστόσο, περισσότερη δημοσιότητα έλαβε όταν ανέλαβε να εκπροσωπήσει την Αθηνά Ωνάση αλλά και τον πατέρα της, Τιέρι Ρουσέλ, στη διαμάχη της μοναδικής κληρονόμου των Ωνάση με τους Έλληνες διαχειριστές του ιδρύματος Ωνάση.

Ο Αλέξης Μανθεάκης παρουσίαζε μια διαφορετική εικόνα για την οι­κογένεια του Τιερί Ρουσέλ με την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση. Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθε­λαν τον πατέρα της να παντρεύεται την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα Ωνάση, από συμφέρον, ο κ. Μανθεάκης είχε ένα περιστατικό να διηγηθεί.

Τι είχε αναφέρει ο πρώην συνεργάτης της Ωνάση;

Βρίσκονταν στο Σκορπιό για το μνη­μόσυνο των 10 χρόνων από το θά­νατο της Χριστίνας Ωνάση, όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει τον πατέρα της Αθηνάς.

Αθηνά Ωνάση - Χριστίνα Ωνάση

"Τον βρήκα στον τάφο της Χριστίνας στο παρεκκλήσι, χάι­δευε τον τάφο και τον έβλεπα κλαμένο", θυμάται. "Φυσικά και υπήρχαν συμφέροντα, ο Τιερί είχε άλλες, την ταλαιπώρησε, ναι. Αλλά κάποια στιγμή της έκανε και παιδί", προσθέτει για τον πα­τέρα της Αθηνάς".

Ο Αλέξης Μανθεάκης στο βι­βλίο του "Κούκλα από ατσάλι" περιγράφει πως η Αθηνά Ωνά­ση αποφεύγει τη συζήτηση για τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή. "Ποτέ δεν έκανε συζήτηση για τη Χριστίνα. Είναι ένα θέμα που εί­ναι σχεδόν ταμπού. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα για την Χριστίνα, κουτσομπολιά και αυτό την πλήγωνε", είχε πει συγκεκριμένα ο Αλέξης Μανθεάκης.

Ωστόσο, περιέγραψε ένα περιστα­τικό και πάλι από το Σκορπιό, όπου είδε για μία και μόνη φορά την Αθη­νά Ωνάση να κλαίει για τη μητέρα της. Όταν ρώτησε τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος του είπε:

"Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε". Ο κ. Μανθεάκης περιέγραψε τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε στην πραγματικότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα της μητέρας της.

"Υπήρχε πρόβλημα με τα ΜΜΕ, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός", είχε πει χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ μια είδηση που προκάλεσε σάλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share