Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκείνη πέρασε τα 40 κι αυτός... - Εντυπωσιάζει η διαφορά ηλικίας Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη

Κι όμως δεν είναι αυτό που σκέφτεστε...

8 Αυγούστου 2022 11:19
Εκείνη πέρασε τα 40 κι αυτός... - Εντυπωσιάζει η διαφορά ηλικίας Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης συνθέτουν ένα υπέροχο ζευγάρι, με τους δύο να έχουν κι ένα γιο, τον Δήμο, μην κρύβοντας ποτέ ο ένας το πάθος και την αγάπη του για τον άλλο.

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς», έχει πει ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη σύζυγό του.

Από την πλευρά της, η Σία έχει πει πως «στο σπίτι γίνονται σκληρά ντιμπέιτ. Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς».

Η ηλικιακή διαφορά Κοσιώνη και Μπακογιάννη

Είχατε, όμως, ιδέα για τη διαφορά ηλικίας τους; Μεγαλύτερος είναι ο Μπακογιάννης, γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1978 κι έχοντας φτάσει στα 44 χρόνια του, με ουκ ολίγες έως τώρα επιτυχίες στο δυναμικό του και ως ένα ανερχόμενο πολιτικό στέλεχος.

Όσο για την Κοσιώνη; Η ίδια, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων το λόγο που δε θα έκανε δεύτερο παιδί, είναι γεννημένη στις 16 Μαΐου 1980, έχοντας πιάσει τα 42, αν και σε καμία περίπτωση δεν της φαίνεται, καθώς δείχνει το ίδιο νέα με 16 χρόνια νωρίτερα, όταν ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ με το δελτίο ειδήσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share