Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022

Η μέρα που ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συγκλόνισε το πανελλήνιο: «Η μάχη μου με τον καρκίνο...»

Αρκετά χρόνια πριν είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που σόκαρε τους πάντες

7 Αυγούστου 2022 17:32
Η μέρα που ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συγκλόνισε το πανελλήνιο: «Η μάχη μου με τον καρκίνο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια η απουσία του από την τηλεόραση είναι αισθητή, όμως παρόλα αυτά ο κόσμος που τον ακολουθούσε φανατικά στα δημοσιογραφικά του ταξίδια εξακολουθεί να τον αναζητά.

Ο λόγος για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος αποσύρθηκε ηθελημένα από τα φώτα της δημοσιότητας και έκτοτε ελάχιστα πράγματα μάθαμε γι΄αυτόν. Όπως δεν γνωρίζαμε, ότι αρκετά χρόνια πριν ο πολύπειρος και αποκαλυπτικός δημοσιογράφος έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, την οποία ήξεραν μόνο οι δικοί του άνθρωποι.

Δείτε επίσης: Bόμβα από Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - «Αυτός θα είναι ο νέος πρωθυπουργός» (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγός του Κιμ Κίλιαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto, στάθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, αλλά και ο μεγάλος του γιος, ο Κωνσταντίνος με τον οποίο είναι πολύ δεμένος.

Ακολουθεί αυτούσια η συνέντευξη που είχε δώσει το 2016 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο:

μακησ-τριανταφυλλοπουλοσ-καρκινοσ-7-8

Δεν έμαθε κανείς τίποτα γι΄αυτή τη σοβαρή περιπέτεια υγείας...

Γιατί την έμαθα εγώ; (γέλια), Τη γλίτωσαν από σπόντα την τελευταία στιγμή.

Δηλαδή τι ακριβώς συνέβη και πότε;

Πριν από δυο χρόνο έκανε τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και εκείνη φάνηκε λίγο ανεβασμένο το PSA, ο δείκτης για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρκίνου του προστάτη. Έκανα μια σειρά εξετάσεων, γιατί επρόκειτο να φύγω για διακοπές και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα οι γιατροί με διαβεβαίωσαν πως όλα είναι καλά. "Μια προστατίτιδα είναι, θα πάρεις μια αντιβίωση και όλα μια χαρά", μου είπαν

Και αφού όλα έδειχναν καλά πως έγινε η αποκάλυψη του προβλήματος;

Ο Λευτέρης Ανευλαβής, αυτός ο τρομερός γιατρός σε συνεργασία με έναν πολύ καλό ουρολόγο και μου έσωσε τη ζωή. Δεν επαναπαύτηκε στη διάγνωση των γιατρών ότι όλα είναι καλά. Δεν με άφησε να φύγω για διακοπές και ζήτησε να κάνω βιοψία για να είναι σίγουρος. Και πράγματι. Η βιοψία έδειξε ότι είχα αρχόμενο καρκίνο στον προστάτη. Αμέσως υποβλήθηκα σε ένα πεντάωρο ενδοσκοπικό χειρουργείο και γλίτωσα. ήμουν πολύ τυχερός.

Σήμερα δυο χρόνια μετά πως είσαι;

Δόξα τω Θεό μια χαρά. Αυτόν τον καρκίνο αν τον πετύχεις προτού βγει από τον αδένα, μπορείς να τον αντιμετωπίσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share