Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συγκινεί εκ νέου η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μετά το επεισόδιο που της άλλαξε τη ζωή – «Απερίγραπτη η χαρά μου»

«Μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο...»

6 Αυγούστου 2022 17:32
Συγκινεί εκ νέου η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μετά το επεισόδιο που της άλλαξε τη ζωή – «Απερίγραπτη η χαρά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει ξανά την παραλία, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των γιατρών της για τις υψηλές θερμοκρασίες.

παλιοσπυρου-ιωαννα-μαγιο-6-8

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε φωτογραφίες της με μαγιό από την παραλία, εκφράζοντας την χαρά της για τις στιγμές που περνά στην παραλία.

παλιοσπυρου-ιωαννα-μαγιο-6-8

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

παλιοσπυρου-ιωαννα-μαγιο-6-8

«Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες»: Η σπαρακτική συνάντηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Κωνσταντίνα Κούνεβα

Με την Κωνσταντίνα Κούνεβα συναντήθηκε και συνάντησε, στο πλαίσιο του podcast της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Οι δύο γυναίκες δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με βιτριόλι και εξακολουθούν να παλεύουν για μία καλύτερη ζωή. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία στοχοποιήθηκε για τη συνδικαλιστική της δράση, μίλησε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη ζωή της μετά την επίθεση.

«Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες»

«Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν. Τα μοσχεύματα αλλάζουν. Έχω ησυχάσει μερικά χρόνια. Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία σίγουρα. Το τελευταίο ήταν το Μάιο του 2014. Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες. Δεν μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει. Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί», σημείωσε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία είπε για την επίθεση και την απόδοση ευθυνών: «Είπα απλά στους εργαζομένους τα δικαιώματά τους, το αυτονόητο. Ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα, ούτε έκανα κάποιο σκάνδαλο. Δεν ξέρω γιατί μου έκαναν αυτή την επίθεση. Οι αρχές δεν το έψαξαν».

Μαζευόντουσαν εργαζόμενοι και διαδήλωναν για μένα στο νοσοκομείο

Για τα πράγματα που τής έδιναν δύναμη τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δύο πράγματα μου δίνανε δύναμη. Το παιδί μου και οι φωνές από την αυλή στο νοσοκομείο. Μαζευόντουσαν εργαζόμενοι και διαδήλωναν για μένα. Άνοιγα τα παράθυρα και τους άκουγα. Έπρεπε να ζήσω για να μεγαλώσω το παιδί μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share