Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tρελαίvει τον αvτρικό πληθυσμό η Δανάη Μπάρκα: Η «πικάντικη» φωτογραφία με μαγιό πάνω σε...

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της

6 Αυγούστου 2022 13:37
Tρελαίvει τον αvτρικό πληθυσμό η Δανάη Μπάρκα: Η «πικάντικη» φωτογραφία με μαγιό πάνω σε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της, η ίδια λατρεύει τη θάλασσα. Παράλληλα, δείτε την Δανάη Μπάρκα να απολαμβάνει τη θάλασσα και ποζάρει αυθόρμητα με το μαγιό της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός και παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, από τις διακοπές της.

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να βρίσκεται στο αγαπημένο της μέρος, που είναι η Πελοπόννησος, απ’ όπου και βλέπουμε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, όπου περιλαμβάνει βουτιές και ξεκούραση στη θάλασσα. Η ίδια ανέβασε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, ποζάροντας με το μαγιό της στα βράχια.

Ξέγνοιαστη η Δανάη Μπάρκα: Φοράει το μπικίνι της και απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα

Καλή εβδομάδα στους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να ευχηθεί η Δανάη Μπάρκα και το έκανε με μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται σκέψεις και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης: Αμετανόητη Αφροδίτη Λατινοπούλου – Καλεί την Δανάη Μπάρκα να κάνει ιατρικές εξετάσεις και πανηγυρίζει (video)

Αυτή τη φορά, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, δίπλα στην πισίνα της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλή εβδομάδα κούκλοι. Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος, όποτε ας πάμε έτσι».

Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της, ενώ συχνά δημοσιεύει μηνύματα για να βοηθήσει γυναίκες να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret» πρόσφατα μίλησε για τη σχέση της με το κορμί της κι εξήγησε πως δεν αγαπούσε πάντα τις ατέλειές της.

Δείτε επίσης: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και...» - Η on air απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα κιλά της (Video)

«Ούτε τώρα είμαι πάντα καλά με το σώμα μου. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας. Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share