Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

«Απειλές» Δημήτρη Αλεξάνδρου σε Ιωάννα Τούνη: «Θα φύγω και θα σε παρατήσω...»

«Τώρα για να καταλάβετε πόσο ακατάλληλος είναι...»

6 Αυγούστου 2022 11:05
«Απειλές» Δημήτρη Αλεξάνδρου σε Ιωάννα Τούνη: «Θα φύγω και θα σε παρατήσω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ περνά τον περισσότερο χρόνο της εντός σπιτιού παρέα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Παράλληλα, δείτε εδώ την ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το φύλο του μωρού.

Τις τελευταίες μέρες μέσα από τα instagram stories της Ιωάννας, βλέπουμε συχνά τον σύντροφό της, Δημήτρη ο οποίος έχει αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού.

«Τώρα για να καταλάβετε πόσο ακατάλληλος είναι, συμμαζεύει από χθες -προχθές και το σπίτι είναι ακόμα έτσι», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας την κατάσταση που επικρατεί σπίτι της.

Ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ακούγοντας τα παράπονά της απάντησε: «Θα φύγω και θα σε παρατήσω να δω τις θα κάνεις».

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Έτοιμος μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη

Με ενθουσιασμό περιμένουν το πρώτο τους παιδί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, όπως φαίνεται από τα σχόλια που κάνουν στα social media, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν σε… διάσταση.

Δείτε επίσης: Κορμάρα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά (video)

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, καθώς φαίνεται ότι φέτος δεν θα απολαύσει τις διακοπές της όπως ίσως θα ήθελε, ανέβασε μία φωτογραφία από παλαιότερες ξέγνοιαστες στιγμές της.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έσπευσε να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία της γράφοντας «Αγάπη μου» με την Ιωάννα Τούνη να του απαντά «χαχαχα εγώ είμαι αυτή».

Ιωάννα Τούνη post

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share