Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγκαλιά με ξανθιά καλλονή ο Νίκος Μουστινάς: «Αγαπώ την... περνάμε ωραία»

Φωτογραφίες από την παραλία

6 Αυγούστου 2022 09:49
Αγκαλιά με ξανθιά καλλονή ο Νίκος Μουστινάς: «Αγαπώ την... περνάμε ωραία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφίες από την παραλία δίπλα στον Νίκο Μουτσινά, ανέβασε στο instagram η Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο ηθοποιοί και παρουσιαστές συνδέονται μεταξύ τους με μια μακροχρόνια φιλία, ενώ δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι όπου τους βλέπουμε μαζί σε κοινές διακοπές. Παράλληλα, ο παρουσιαστής μίλησε στο free press περιοδικό «Antivirus», που απευθύνεται στη LGBT κοινότητα και αποκάλυψε πότε ξεκίνησε να αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητά του.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται! Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί! Καλοκαίρι και φίλοι», έγραψε στο instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

Να θυμίσουμε πως στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε εμφανιστεί στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, κάνοντας έτσι την μεγάλη έκπληξη, αφού οι δυο τους εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκονται «απέναντι» στον τηλεοπτικό αέρα, κάθε μεσημέρι!

«Έχουμε σχέση…» - Αποκάλυψη «βόμβα» του Νίκου Μουτσινά για τον έρωτά του

Ο Νίκος Μουτσινάς επιχειρεί να μη δημοσιοποιεί λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει αποκαλυφθεί πως για αρκετά χρόνια βρισκόταν σε σχέση και ο χωρισμός του είχε στοιχίσει.

Τα μηνύματα τα είχε δώσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς δεν τα έδινε ολόκληρα. Εσχάτως, όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει πλήρως την ζωή του πλέον απελευθερωμένος να παραδέχεται τα πάντα.

Η παραδοχή για τη σχέση του

Αυτό όμως που είχε παραδεχτεί το 2019, πολύ λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι και ακόμα λιγότεροι του έδωσαν και σημασία, ήταν όμως το πρώτο επίσημο μήνυμα του, που το έκανε μάλιστα και μέσα απο το instagram.

Ήταν το καλοκαίρι του 2019 όταν τα ρεπορτάζ του καλοκαιριού έκαναν πάρτυ με την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Μουτσινάς έκανε διακοπές με σύντροφο αλλά και καλούς φίλους στο νησί της Σαντορίνης.

Μπορεί πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού πλέον ο Νίκος Μουτσινάς έχει χωρίσει και είναι πλέον μόνος του. Μάλιστα όλοι γνωρίζουν ότι χώρισαν και επαγγελματικά αφού απο την αρχή ήταν μαζί και στις εκπομπές που έκανε ο παρουσιαστής σε Open και ΣΚΑΪ, με τον ίδιο να αναφέρεται και σε άλλες εμπειρίες του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share