Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής για Λάκη Λαζόπουλο: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του κατάλαβαν...»

«Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει...»

6 Αυγούστου 2022 09:27
«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής για Λάκη Λαζόπουλο: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του κατάλαβαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο ο Λάκης Λαζόπουλος στη “Super Κατερίνα”. Παράλληλα, στο «Ενώπιος Ενωπίω» είχαν βρεθεί η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής, οι οποίοι δε δίστασαν να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε από την πλευρά του: «Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο, κι ένα χειμερινό, το Περοκέ.

Με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1. Με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share