Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Μίνας Αρναούτη 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη: «Έβλεπα παντού κίνδυνο - Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook

5 Αυγούστου 2022 21:23
Αποκάλυψη Μίνας Αρναούτη 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη: «Έβλεπα παντού κίνδυνο - Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη έχουν περάσει περίπου 6,5 χρόνια, με την Μίνα Αρναούτη μέσω των social media να αναφέρεται στις κρίσεις πανικού που βίωσε και πώς αυτές άλλαξαν την ζωή της.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι «ήταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν , να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!! Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει».

Δείτε επίσης: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Παντελίδη! Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη - «Δεν βαριέμαι ποτέ» (photo)

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη:

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω ,ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά.

Έπρεπε να περασουν 6.5 χρονια για να τολμησω να κανω μερικα πραγματα που για ολους εσας ειναι δεδομενα. Για εμενα δεν...

Posted by Mina Arnaouti on Friday, August 5, 2022

Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου ,γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. Ήταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν , να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!! Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share