Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Με έπιασε στεναχώρια - Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω…»

Τι συνέβη;

5 Αυγούστου 2022 10:19
Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Με έπιασε στεναχώρια - Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού 12χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα στο Αμύνταιο της Φλώρινας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε συγκλονισμένη ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα:

«Δεν βλέπετε τι ακούμε κάθε μέρα… Το κορίτσι από τη Φλώρινα που πέρασε η ψυχολόγος από το σχολείο και… το σκεφτόμουν αυτό και λέω «πόσα πράγματα μπορεί τα παιδιά να κρατάνε μέσα τους… κι εμείς οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι, μπορεί να είμαστε γονείς, θείοι, φίλοι και να μην το έχουμε, καταλάβει» Φοβερό; Αυτή την ιστορία πάλι την άκουγα και με έπιασε στεναχώρια. Όταν ακούω για παιδιά, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω μέσα μου»!

Ελένη Μενεγάκη κόκκινα ρούχα

Νέος γάμος για τον Γιάννη Λάτσιο 12 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Ελένη Μενεγάκη; Η καλλονή που τον κάνει ξανά ευτυχισμένο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν χωρίσει εδώ και 12 χρόνια, σε ένα γεγονός που στοίχισε στον νυν πρόεδρο του Open, αλλά φαίνεται πως ο έρωτας του έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας και τον Λάτσιο, «φουντώνοντας» τις σχετικές φήμες. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Γιάννης Λάτσιος, που μένει τελευταία με το γιο του, είναι ξανά ερωτευμένος με μια επίσης ξανθιά γυναίκα, στην οποία μάλιστα έκανε πρόταση γάμου, τη στιγμή που η πρώην κάνει τις δικές της αποκαλύψεις.

Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Η νέα σύντροφος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου, δέχθηκε την πρόταση, με τους δύο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. «Έλα να κάνουμε μαζί μια νέα οικογένεια», φέρεται να της είπε ο 64χρονος.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνει πως η Ελένη Μενεγάκη έχει γνώση του θέματος και χάρηκε πολύ με αυτήν την εξέλιξη.

Γιάννης Λάτσιος νέα σύντροφος

Υπενθυμίζουμε πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τη μικρή Μαρίνα, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια είναι παιδιά του Γιάννη Λάτσιου.

Ο φωτογραφικός φακός της Espresso, μάλιστα, τον εντόπισε στην Κηφισιά να απολαμβάνει τον καφέ του παρέα με μια όμορφη κυρία. Το τηλέφωνό του δεν σταματούσε να χτυπάει καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και βρίσκεται σε συνεχές τρέξιμο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share