Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πυρά» από παντού: «Με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρχε συνεννόηση, δεν θα ξανασυνεργαζόμουν»

Ποιος τους «άδειασε»;

5 Αυγούστου 2022 08:31
«Πυρά» από παντού: «Με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρχε συνεννόηση, δεν θα ξανασυνεργαζόμουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε κάνει πριν λίγο διάστημα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είχε βρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun».

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αποκάλυψε με ποια παρουσιάστρια δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί.

Δείτε επίσης: Ψυχραιμία Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον γάμο τους που την έκανε έξαλλη!

σκορδά λιάγκας

«Με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρχε συνεννόηση. Δεν ήμουν καν στο πάνελ, με είχαν βάλει να ανοίξω ένα αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, παρά να ανοίγω το αυτοκίνητο. Η συμφωνία ήταν άλλη, να είμαι στο πάνελ αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικά με το αν θα ξανασυνεργαζόταν με τους δύο παρουσιαστές, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε: «Στη ίδια ομάδα όχι, αλλά θα πήγαινα αλλού. Με τη Φαίη έχω μιλήσει αρκετές φορές, με τον Γιώργο όχι», κατέληξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πληγωμένη η Φαίη Σκορδά: Τα μισόλογα και η αινιγματική ανάρτησή της - «Είναι μια πράξη...» (photo)

Η Φαίη Σκορδά περνάει ένα καλοκαίρι αποτραβηγμένο από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας θα λέγαμε μιας και δεν κάνει συνεχώς αναρτήσεις στα social media και η τελευταία, που έκανε άφησε αιχμές, πως δεν είναι και στα καλύτερά της.

Η παρουσιάστρια και ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Χαλκιδική, χαλαρώνει λίγο πριν αναλάβει τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, στον οποίο σταθμό θα υπάρξει για πρώτη φορά φέτος.

Δεν ξέρουμε αν τελικά την πλήγωσε η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι την στεναχωρεί αφού δημοσίευσε... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share