Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκείνη 38 και αυτός... - Εντυπωσιάζει η διαφορά ηλικίας της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Πόσα χρόνια τον περνάει;

4 Αυγούστου 2022 16:32
Εκείνη 38 και αυτός... - Εντυπωσιάζει η διαφορά ηλικίας της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Ίαν Στρατή, όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram της.

Δείτε επίσης: «Λιώνει» για τον Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω»

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και αν και δεν φαίνεται καθόλου, η γνωστή παρουσιάστρια περνάει αρκετά τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά τους, η Μαίρη Συνατσάκη κλείνει τα 38 στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ ο Ίαν Στρατής έγινε 30 στις 23 Ιουλίου. Το ζευγάρι έχει 8 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Συνατσάκη Ίαν στρατής

Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

“Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share