Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Κορομηλά: «Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που...»

Πέταξε το «καρφάκι» του

4 Αυγούστου 2022 15:19
Κόλαφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Κορομηλά: «Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά είχε υποστηρίξει δημόσια την απόφαση του Ανδρέα Μικρούτσικου να συμμετέχει στο Big Brother, ωστόσο δεν ήταν πάντα τόσο υποστηρικτική μαζί του.

Η κάμερα του πρωινού του Ant1 συνάντησε πριν καιρό τον Ανδρέα Μικρούτσικου και ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για τα καλά λόγια της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης: Τα παραδέχτηκε όλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο»

Ανδρέας Μικρούτσικος big brother

«Η έναρξη της Παρασκευής ήταν ένα τρολάρισμα. Ήθελα να πειράξω αυτούς που γράφανε για τον Χάρη Βαριθακούρη. Εγώ πρότεινα στην παραγωγή να κάνει αυτή την έναρξη. Για μένα ήταν καλύτερος και από την πρώτη εκπομπή, η οποία ήταν βιντεογραφημένη. Στην αρχή είχα γκάζια, αλλά ο Χάρης μού έκανε την πιο ξεκούραστη εκπομπή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ρούλα Κορομηλά για το σχόλιό της για μένα. Είναι ένας από τους πυλώνες της τηλεοπτικής διαδικασίας με την πείρα της, την ευχαριστώ ιδιαίτερα. Δεν είχε πει καλά λόγια τότε που ήμασταν ανταγωνιστές, αλλά όταν ωριμάζουμε γινόμαστε πιο ανοιχτοί. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μετά την περιπέτεια της υγείας του, φορώντας μάλιστα μάσκα, έρχεται να αντιμετωπίσει άλλη μία δύσκολη κατάσταση. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την υγεία του, ωστόσο αφορά το σπίτι που διέθετε στη Μήλο.

Την Πέμπτη 14/7, λοιπόν, έχει ήδη αποφασιστεί και προγραμματιστεί πως πρόκειται να βγει στο σφυρί το συγκεκριμένο σπίτι, παρά το γεγονός πως ο ίδιος μπορεί να ζητήσει αναστολή. Στην κατοχή του ήρθε το 1993 και έχει καταφέρει να το διατηρήσει σε πολύ καλή κατάσταση. Διαβάστε λεπτομέρειες στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share