Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο… δονητής που αναστάτωσε την Αννίτα Πάνια!

Τι συνέβη;

4 Αυγούστου 2022 12:03
Ο… δονητής που αναστάτωσε την Αννίτα Πάνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια κουλ και άνετη όπως πάντα παρουσίαζε την εκπομπή της η Αννίτα Πάνια, όταν ξαφνικά η συνάδελφός της Μαρία Φραγκάκη ανέλυσε ένα θέμα για ένα δονητή 300 ετών που βρέθηκε στη Πολωνία.

Δείτε επίσης: Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης εξέθεσε στον αέρα την Αννίτα Πάνια: «Είναι περίεργο, όταν μου παίρνεις συνέντευξη...» (Video)

Η παρουσιάστρια έπαθε ντουβρουτζά! Της κόπηκε η χολή! Το αποτελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν έμαθε ότι το μέγεθος του δονητή ήταν 20,5 εκατοστά. Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν: «Τι λες ρε παιδί μου»!

Η εντύπωση που έκανε η αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αννίτα Πάνια, επιστημονικά πάντα, ήταν φανερή και σίγουρα, τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο, έχεις γκουγκλάρει για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου πάνω στο θέμα.

Αννίτα Πάνια

«Σεισμός» από την Αννίτα Πάνια: «Ούτε πάνα δεν άλλαζα στο παιδί μου λόγω...» (Video)

Η Αννίτα Πάνια ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της. Όπως είπε η ίδια το έκανε γιατί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι παλιά της συνεργάτιδα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον Νίκο Καρβέλα αλλά και το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον της.

Δείτε επίσης: «Θα το πω με ένα τραγούδι...» - Το έκανε οριστικό για το δεύτερο γάμο της η Αννίτα Πάνια

«Κάθε τρεις μήνες κάνω εξετάσεις, με ρωτάς αν έχω αρρωστοφοβία;» είπε και ομολόγησε ότι για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού πήρε φαρμακευτική αγωγή.

«Ψυχανάλυση κάνουμε;» είπε απαντώντας με ερώτηση στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα που την αφορούσαν προσωπικά, πετώντας του την επική ατάκα: «Προβληματικό παιδί είσαι κι εσύ, φαίνεσαι!»

Για τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα είπε: «Ο Νίκος είναι ένα πλάσμα που θαυμάζω άρα μπορώ να πω ότι τον αγαπώ για το μυαλό του για τα πάντα και την ίδια στιγμή είναι ο μόνος άντρας που θέλω να σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλεσε την Άννα Βίσση «σαν οικογένειά μου».

Μίλησε όμως και για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Καρβέλα, τον Αντρέα.

«Έρχεται αυτός στη ζωή μου που είναι η καψούρα, είναι ο άντρας μου, όλη μου η ζωή, η απόλυτη λατρεία δεν θα σταματήσω να μιλάω είπε χαρακτηριστικά». «Με τον γιο μου είμαι υπερβόλα. Η μικροβιοφοβία που είχα δεν μου επέτρεπε ούτε να αλλάξω πάνα στο παιδί μου και να κάνω αυτά που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να νταλαβεριστώ με ένα μωρό. Μεγαλώνοντας έχω αποκτήσει μια σχέση με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει σαν τύπος. Μου κάνει πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου για συναναστροφή» είπε χαρακτηριστικά για τον γιο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share