Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκαλύφθηκε λίγο μετά το διαζύγιο με τον Λιάγκα: Στην φόρα η κρυφή σχέση της Φαίης Σκορδά με πρώην παίκτη του MasterChef

Η απάντηση που είχε δώσει η παρουσιάστρια

4 Αυγούστου 2022 10:34
Αποκαλύφθηκε λίγο μετά το διαζύγιο με τον Λιάγκα: Στην φόρα η κρυφή σχέση της Φαίης Σκορδά με πρώην παίκτη του MasterChef
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά δεν έχει αφήσει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική της ζωή, ύστερα από το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα, αν και στο παρελθόν είχαν προκληθεί αντιδράσεις για ενδεχόμενη σχέση με πασίγνωστο σεφ και επιχειρηματία.

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την φημολογούμενη σχέση με τον Άκη Πετρετζίκη, με τον οποία ανέφεραν ότι ήταν κρυφά μαζί.

«Και άλλες φορές έχω διαβάσει για τον Πετρετζίκη. Τον Άκη τον έχω δει σε ολόκληρη μου την ζωή- γιατί δεν υπάρχει αντεπιχείρημα σε αυτό... συναντιόμαστε μόνο στον αέρα. Εκτός τηλεοπτικού αέρα έχουμε συναντηθεί δυο-τρεις φορές ολόκληρες! Μία που βγήκαμε όλοι μαζί σαν εκπομπή, μία που του πήρα συνέντευξη για το site και μία στο Make a Wish!».

Άκης Πετρετζίκης και Φαίη Σκορδά

Έτσι εξαπλώθηκε η φήμη...

Πως βγήκε όμως αυτή η φήμη για τον Άρη Πετρετζίκη. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Φαίη Σκορδά, στο πλευρό της οποίας υπάρχει ένας άλλος άνδρας πλέον, και ο Άκης Πετρετζίκης εκτός εκπομπής έχουν βρεθεί 4 φορές. Σε μία από αυτές τις φορές που συναντήθηκαν τους είδε ένα δημοσιογράφος–παρουσιαστής, τον οποίο δεν λες και άγνωστο, όπου μετέφερε αυτή την πληροφορία παντού.

Άκης Πετρετζίκης και Φαίη Σκορδά παρέα

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος έκανε την αρχή του “κακού” να βουίξουν τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια για σχέση της Σκορδά με τον Πετρετζίκη, διαρρέοντας δια στόματος του ότι οι δυο τους είχαν σχέση, κάτι που τελικά δεν ίσχυε και ήταν στα πλαίσια του κουτσομπολιού. Έτσι κι αλλιώς η δημόσια τοποθέτηση της παρουσιάστριας δίνει και ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις φήμες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share