Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οριστικοποιήθηκε ο γάμος της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη - Αυτή η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» είναι η κουμπάρα της

Σε ειδυλλιακό τοπίο με όλους τους αγαπημένους της

3 Αυγούστου 2022 17:22
Οριστικοποιήθηκε ο γάμος της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη - Αυτή η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» είναι η κουμπάρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι σημαίνει για πολλούς τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, προετοιμαζόμενοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάτι που φαίνεται πως ισχύει και για την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, με την Αργυρώ του «Σασμού» να προχωρά στο επόμενο «βήμα» με τον Θανάση Τότσικα.

Όπως μεταφέρει το περιοδικό Ciao, η ηθοποιός θα ντυθεί νυφούλα, έχοντας επιλέξει ένα υπέροχο μέρος με τον καλό της. Οι δυο τους έχουν διαλέξει την υπέροχη Τήνο, θέλοντας να έχουν το Αιγαίο πέλαγος μπροστά τους, ώστε να μοιραστούν όρκους ζωής, τη στιγμή που οι φήμες κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη.

Η επιλογή του νησιού και... η χιαστί κουμπαριά

Μπορεί το ζευγάρι να επιχειρεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αλλά ο έρωτάς τους είναι «θυελλώδης» και θέλουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους παρόντες στην πιο όμορφη στιγμή τους. Έχουν βρει, άλλωστε, το καταφύγιό τους στο κυκλαδίτικο νησί, το οποίο επισκέπτονται συχνά λόγω του εξοχικού, που διατηρούν εκεί ο Αποστόλης Τότσικας, αδελφός του Θανάση, με τη Ρούλα Ρέβη.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη κουμπαριά με Δανάη Παππά

Η λατρεία τους αυτή για την Τήνο, τους οδήγησε στην επιλογή του νησιού, με την κουμπάρα τους να είναι μάλιστα ηθοποιός του «Σασμού». Αυτή δε θα είναι άλλη από τη Δανάη Παππά, στενή φίλη του ζευγαριού, η οποία δέχθηκε φυσικά την πρόταση που της έκαναν και, μάλιστα, θα γίνει... χιαστί κουμπαριά, εφόσον αποφασίσει κι εκείνη να προχωρήσει με το σύντροφό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share