Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Τα «έχωσε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αναίσθητη ήταν πάντα!»

Πυρά κατά της παρουσιάστριας

3 Αυγούστου 2022 14:22
Τα «έχωσε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αναίσθητη ήταν πάντα!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ταξιδέψει πριν καιρό με τον αγαπημένο της στο εξωτερικό και μας το είχε δείξει στο instagram, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια μιας και βρισκόμασταν εκείνη την εποχή σε καραντίνα.

Δείτε επίσης: Έτοιμη για μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης (photo)

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας γι’ αυτή της την κίνηση.

«Και πριν τον έρωτα ήταν και πάλι αναίσθητη. Ο έρωτας έκανε αναίσθητη τη Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα! […] Άλλο κρυφά, άλλο διακριτικά. Δεν είπαμε να κρυφτεί, είπαμε να μην τα φωνάζει όταν ο άλλος δεν μπορεί να πάει μέχρι απέναντι χωρίς να στείλει μήνυμα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Μηδένιζε ανθρώπους» (Video)

Απίστευτο ξέσπασμα από την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό πριν μερικούς μήνες. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ξέσπασε εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία εργαζόταν στον Alpha την επίμαχη περίοδο που ακούγονταν διάφορα περιστατικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε σε έντονο ύφος: «Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε “πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι”.

Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους… Αυτά είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share