Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αναστάτωση στο σπίτι του Κώστα Μπακογιάννη - Δύσκολες ώρες για τον ίδιο και τον μικρό του γιο, Δήμο

Τι συνέβη;

3 Αυγούστου 2022 12:08
Αναστάτωση στο σπίτι του Κώστα Μπακογιάννη - Δύσκολες ώρες για τον ίδιο και τον μικρό του γιο, Δήμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ανάρτησή του στα social media το πρωί της Τετάρτης, ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό τόσο ο ίδιος, όσο και ο γιος του Δήμος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει στην αγκαλιά τον 5χρονο γιο του και έγραψε στη λεζάντα: «Θετικοί και οι δύο. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε αγκαλιές! Να φροντίζετε τους εαυτούς σας».

Δείτε επίσης: «Είμαι κλασική μάνα και ο γιος μου...» - Η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη όταν έμαθε τη σχέση του Κώστα με τη Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν αναφέρθηκε καθόλου ωστόσο στην ανάρτησή του στη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν στις 22 Ιουλίου του 2017 στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου η δημοσιογράφος γέννησε τον γιο τους, Δήμο Μπακογιάννη.

Κώστας και Δήμος Μπακογιάννης

Η κρυφή συμφωνία Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη: Ο όρος που έβαλαν για τη σχέση τους πριν παντρευτούν

Η Σία Κοσιώνη έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη, αν και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική τους ζωή, με την ίδια να αναφέρεται στην εκπομπή «Προσωπικά» ως προς το τι έχουν συμφωνήσει για την φύση του γάμου τους.

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Σία Κοσιώνη αναφέρει: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή.

Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Η απάντηση... για τα ρουσφέτια

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη, που απάντησε και στις «μπηχτές» για τη δουλειά της, λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share