Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχίλα από την Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω φάει "ξύλο"...Πολλές γυναίκες...» (Video)

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

3 Αυγούστου 2022 09:11
Ανατριχίλα από την Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω φάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» είχε βρεθεί πριν καιρό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία είχε μιλήσει για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: Αποκαλυπτική η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τις καταγγελίες: "Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να..."

«Αν και είμαι αγαπητή στο κοινό κατά καιρούς έχω “φάει ξύλο”. Χωριζόμαστε σε ομάδες και τσακωνόμαστε στην Ελλάδα. Μου έχουν προσάψει στην αρχή από αλαζονεία μέχρι καβάλημα καλαμιού. Με ταύτιζαν απόλυτα με το ρόλο μου στο Λαβ Σόρρυ. Η Εθνική Ελλάδος, η σειρά του Καπουτζίδη, με βοήθησε να δείξω κάτι πιο απαιτητικό και δύσκολο, της κακοποιημένης γυναίκας. Συνειδητοποιούμε με τέτοιες καταστάσεις, όπως έγινε και τώρα με το #MeToo, το τι γίνεται γενικότερα. Εύχομαι να αποκτήσουν φωνή όλοι οι άνθρωποι», σημείωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφορικά με το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

«Η επόμενη μέρα εύχομαι να είναι πιο ωραία. Τα νέα παιδιά εύχομαι και ελπίζω να διεκδικούν και να μιλούν. Η ελληνική τηλεόραση χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα του #MeToo. Ελπίζω να μην μείνει στην κλειδαρότρυπα. Το ίδιο και το ΣΕΗ. Οι συνάδελφοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε έναν σκοπό και να είμαστε δίπλα στα θύματα και να μη φαγωνόμαστε μεταξύ μας», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Μιλώντας για τις αποφάσεις τις για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, η Κωνσταντίνα Μιχαλή είπε ότι «εννοείται ότι ήμουν με το ένα πόδι στο κατεστημένο της οικογένειας. Δεν το έβαλα όμως καν στο νου μου. Είμαι τυχερή στη ζωή μου γιατί έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Την υποκριτική. Αυτά τα δουλεύεις, δεν έρχονται από μόνα τους. Υπάρχει, βέβαια, και το ένστικτο. Πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για να κάνουν οικογένεια. Εμένα με ενοχλεί να με ρωτούν συνεχώς αν θα κάνω οικογένεια, αν θα κάνω παιδιά. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Μη ρωτάτε τόσο πολύ. Είμαι ικανοποιημένη από τη ζωή μου και όλα είναι επιλογές μου».

Δείτε όσα δήλωσε





 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share