Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ερωτευμένος» με την Χαρούλα Αλεξίου ο Φάνης Μουρατίδης: «Δεν μπορούσα να της δείξω πόσο...»

Τι δήλωσε για τη συνεργασία τους;

3 Αυγούστου 2022 07:30
«Ερωτευμένος» με την Χαρούλα Αλεξίου ο Φάνης Μουρατίδης: «Δεν μπορούσα να της δείξω πόσο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ογνωστός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης είχε παραχωρήσει πριν μερικούς μήνες μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη στο MEGA. Στο πλαίσιο της συνέντευξής του ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής την πιο δύσκολη στιγμή που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στο θέατρο.

Δείτε επίσης: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Αυτός είναι ο λόγος που στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην μοναδική φορά που ένιωσε να ενοχλείται στο θέατρο.

Χαρούλα Αλεξίου Φάνης Μουρατίδης

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα από κάτι άσχημο ήταν όταν υπήρξε ένα σχόλιο σε σχέση με μια καμπάνια που είχαμε κάνει μαζί με την Άννα Μαρία για τα παιδιά σε μια διαφήμιση. Δεν ήταν τα παιδιά μας αλλά κάποιος το είχε σχολιάσει πάρα πολύ άσχημα, “να που τους είδαμε και αυτούς τι κάνουν” και εκεί ενοχλήθηκα. Νομίζω όμως πως και αυτό διευθετήθηκε πάρα πολύ ωραία και πήγαμε παρακάτω. Από την άλλη δεν μπορώ να κάνω πως δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη δουλειά», είπε ο ίδιος περιγράφοντας την κατάσταση όπως την βίωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά και για την Χαρούλα Αλεξίου που ενσαρκώνει τη μητέρα του.

«Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου για τον «δάσκαλο» του MEGA ολοκληρωθήκαν, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, είναι για όλα, χωρίς να αισθάνεσαι ποτέ ότι είναι επάνω από το κεφάλι σου», είπε ο ίδιος και συνέχισε αναφερόμενος στην Χάρις Αλεξίου λέγοντας:

«Η Χάρις Αλέξιου είναι η πεθερά μου στη σειρά και εγώ με θυμάμαι στην εφηβεία μου, στο αυτοκίνητο του πατέρα μου να τραγουδάω τραγούδια της. Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, την «οδό Αριστοτέλους», το λέει η Χαρούλα και το έχω συνδυάσει με τη μάνα μου για το στίχο «κι ήταν αρχηγός η Αργυρώ».

«Όταν το παιδί που έχω μέσα μου συναντήθηκε με τη Χαρούλα Αλέξιου, δεν μπορούσα να της δείξω πόσο ευτυχισμένος και συγκινημένος ήμουν», κατέληξε λέγοντας ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share