Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης στο πιο τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του - Τον αποκαλούν «μπαμπά» και εκείνος... λιώνει!

Δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του

2 Αυγούστου 2022 15:22
Σάκης Τανιμανίδης στο πιο τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του - Τον αποκαλούν «μπαμπά» και εκείνος... λιώνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν έναν χρόνο ακριβώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά και η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά!

Οι δίδυμες κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα – αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και την πηγή ευτυχίας τους. Αυτό το καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν την Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και μαζί με τα δίδυμα ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε σήμερα ένα άκρως τρυφερό βίντεο από το σπίτι τους. Οι δίδυμες κόρες του παίζουν στο πάτωμα και τον φωνάζουν «μπαμπά» με τον Σάκη Τανιμανίδη να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Μπαμπά»! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Μέσα στην πολυτέλεια: Αυτό είναι το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν νοικιάσει ένα απίθανο σπίτι στη Μύκονο. Το ζευγάρι βρίσκεται εκεί και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις βαφτίσεις των διδύμων τους.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα - Αποκάλυψε πώς τα πάνε οι δίδυμες κόρες της μεταξύ τους

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Αριάνα και η Φιλίππα έκλεισαν έναν χρόνο ζωής και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στο νησί των ανέμων όλοι μαζί.

σακησ-τανιμανιδησ-σπιτι-μυκονοσ-2-8

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, επέλεξαν το νησί της Μυκόνου γι΄αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους και μαζί με τις προετοιμασίες συνδύασαν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και οι δύο είναι πολύ δημοφιλείς στα social media και μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Έτσι λοιπόν, ανάμεσα σε όλα, είδαμε και κάποια στιγμιότυπα από το σπίτι που νοίκιασαν το οποίο είναι πολυτελές και άνετο και διαθέτει πισίνα και φυσικά μια υπέροχη βεράντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share