Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τυχερός ο Νίκος Μάνεσης: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φαίης Μαυραγάνη με μαγιό που σε αφήνουν... με το στόμα ανοικτό

Στα 48 της... βάζει κάτω όλες τις 20άρες

2 Αυγούστου 2022 12:07
Τυχερός ο Νίκος Μάνεσης: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Φαίης Μαυραγάνη με μαγιό που σε αφήνουν... με το στόμα ανοικτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με την παρουσιάστρια να βιώνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, αφού μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια σε Epsilon και Open, βρίσκεται και πάλι στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που θέλει πάντα να προσέχει την εικόνα της και να είναι κομψή και περιποιημένη.

Φαίνεται μάλιστα πως η ίδια προσέχει την διατροφή της, αφού σε φωτογραφίες της που βρήκαμε από την παραλία το κορμί της είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Με αυτό τον τρόπο διατηρεί κορμί... λαμπάδα

Η παρουσιάστρια γυμνάζεται συστηματικά. Η ισορροπημένη διατροφή αλλά και η άθληση έχουν βοηθήσει την Φαίη Μαυραγάνη να διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί, στα 48 της χρόνια, που θα το ζήλευαν και... 20άρες, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της με μαγιό.

Φαίη Μαυραγάνη μαγιό διακοπές

Φαίη Μαυραγάνη μαγιό αρετουσάριστη φωτογραφία

Φαίη Μαυραγάνη μαγιό

Όταν, λοιπόν, η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και να κάνει πράγματα που αγαπά, όπως είναι το κολύμπι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share