Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτοιμος μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

1 Αυγούστου 2022 18:59
Έτοιμος μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ενθουσιασμό περιμένουν το πρώτο τους παιδί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, όπως φαίνεται από τα σχόλια που κάνουν στα social media, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν σε… διάσταση.

Δείτε επίσης: Κορμάρα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά (video)

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, καθώς φαίνεται ότι φέτος δεν θα απολαύσει τις διακοπές της όπως ίσως θα ήθελε, ανέβασε μία φωτογραφία από παλαιότερες ξέγνοιαστες στιγμές της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έσπευσε να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία της γράφοντας «Αγάπη μου» με την Ιωάννα Τούνη να του απαντά «χαχαχα εγώ είμαι αυτή».

Ιωάννα Τούνη post

Καταραμένη φτώχεια: Η περιουσία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη προκαλεί... ζάλη - Η τεράστια κληρονομιά που θα πάρει το μωράκι της

Η Ιωάννα Τούνη σκόρπισε πρόσφατα ενθουσιασμό, καθώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και προκάλεσε συγκίνηση στους ακολούθους της, που ελπίζουν σύντομα να τη δουν με το μωράκι της αγκαλιά.

Από την εμφάνισή της στο My Style Rocks το 2017 απέκτησε φήμη και πολλούς followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και κάπως έτσι έγινε η influencer της καρδιάς μας. Η Ιωάννα Τούνη σήμερα μετρά 990 χιλιάδες ακόλουθους και η επιρροή που έχει πάνω τους είναι τεράστια.

Η ζωή της καθημερινά στο μικροσκόπιο, αφού εκεί έχει επιλέξει να ανοίξει την κλειδαρότρυπά της και στα άσχημα και στα ωραία της ζωής. Μπορεί να χρειάζεται που και που να παίρνει τον χρόνο της, αλλά πάντα μιλάει, αποκαλύπτει και μοιράζεται για την ζωή της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η εγκυμοσύνη της - που κρατούσε κρυφή μέχρι πριν λίγο καιρό - απασχόλησε, απασχολεί και θα απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί που κατά καιρούς ρωτούν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share