Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέταξε τα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου - Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου (photo)

Ντυμένη στα λευκά

1 Αυγούστου 2022 18:23
Πέταξε τα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου - Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου λίγο πριν την επιστροφή της στη Γη της Ελιάς, ανέβασε τις νέες της φωτογραφίες στο instagram, ντυμένη στα λευκά.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή στην εμφάνισή της, λίγες μέρες μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς η Άντζελα Γκερέκου αποχωρίστηκε τα μαύρα ρούχα.

Δείτε επίσης: Όταν «κατέρρευσε» η Άντζελα Γκερέκου: Το άγνωστο σκάνδαλο του Τόλη Βοσκόπουλου που κόντεψε να τους εξαφανίσει

Πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου είχε βρεθεί στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την δύσκολη περίοδο της ζωής της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Με την βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας, προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είχε αναφέρει η Άντζελα Γκερέκου.

Γκερέκου λευκά

Αποκάλυψη-βόμβα: «Η Άντζελα Γκερέκου ήταν η σωτηρία του Τόλη Βοσκόπουλου» (Video)

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση έδωσε στον Νίκο Νικόλιζα και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε η Ματούλα.

Η Ματούλα έφερε στο φως τα μυστικά που της εμπιστευόταν ο ανεπανάληπτος ερμηνευτής.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Ζωή Λάσκαρη, τη Μαρινέλλα, τους παράφορους έρωτες, τους χωρισμούς, αλλά και άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία.

Η Ματούλα αναφέρθηκε επίσης στο πόσο ευαίσθητος ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και πόσο βαριά πήρε τον χωρισμό του με τη Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε επίσης: "Είχαμε δύσκολες στιγμές που δεν...": Εξομολογητική η Άντζελα Γκερέκου - Οι άγνωστες πτυχές του γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ξεπέρασε πολύ δύσκολα αυτόν τον χωρισμό. Το μόνο που είχα κάνει τότε με τη Ζωή, ήταν να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πως είναι», πρόσθεσε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στη σχέση του με τη Μαρινέλλα και πως αυτή ξεκίνησε, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η φράση που του είπε η τραγουδίστρια το βράδυ που έγιναν ζευγάρι.

Για το κλείσιμο της σπουδαίας συνέντευξης της, άφησε την Άντζελα Γκερέκου, λέγοντας πράγματα που ενδεχομένως κανείς δεν περίμενε να ακούσει.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ο Τόλης αγάπησε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, και αν το αγάπησαν και αυτές, με τη Ματούλα να αναφέρει:

«Η γυναίκα που αγάπησε τον Τόλη Βοσκόπουλο είναι μόνο η Άντζελα. Μόνο!

Και η μόνη που αγάπησε ο Τόλης είναι η Άντζελα. Και του χάρισε και αυτό το υπέροχο κορίτσι που έχουν.

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν σωτηρία του».

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share