Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πήρε άσχημα η Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή που έδωσε σε προσβλητικό σχόλιο (photo)

Πυρ και μανία η παρουσιάστρια

1 Αυγούστου 2022 16:38
Τα πήρε άσχημα η Ελεονώρα Μελέτη: Η αποστομωτική απάντησή που έδωσε σε προσβλητικό σχόλιο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται σκέψεις της αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Δείτε επίσης: "Περάσαμε μια δραματική νύχτα" - Ανατριχιάζει η Ελεονόρα Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη

Ωστόσο δεν είναι και λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια του Mega δέχεται αρνητικά σχόλια. Η Ελεονώρα Μελέτη προσπαθεί να μην τους δίνει σημασία αλλά υπάρχουν και οι στιγμές που θέλει να απαντήσει… Μια γυναίκα, μάλιστα, χαρακτήρισε την παρουσιάστρια 53χρονη και της είπε ότι περνάει… εμμηνόπαυση!

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα.

Ελεονώρα Μελέτη

Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες;» έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Είναι έγκυος...»: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην Ελεονώρα Μελέτη!

Λίγες ώρες μετά τον γάμο του , ο Γιώργος Τσούλης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του ενώ ανακοίνωσε και επίσημα πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο σεφ στην αρχή απέφυγε να μιλήσει για το θέμα του παιδιού, ωστόσο μετά από λίγο το παραδέχθηκε και μάλιστα εξήγησε και τον λόγο που τόσο καιρό δίσταζε να το πει. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share