Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τρέλαινε με το σταυροπόδι της τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Χρήστο Φερεντίνο

Δείτε το βίντεο με το καθηλωτικό πλάνο

1 Αυγούστου 2022 14:57
Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τρέλαινε με το σταυροπόδι της τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Χρήστο Φερεντίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκηνικό έγινε το 2011 όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν συμπαρουσιάστρια στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Φερεντίνο μία εκπομπή η οποία στην πορεία άλλαξε παρουσιαστές. Παράλληλα, για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το χωρισμό τους.

Μπορεί τότε η Σίσσυ και ο Χρήστος να έλεγαν ότι περνούσαμε πολύ καλά μεταξύ τους μπορεί η εκπομπή να έκανε κάποια καλά νούμερα τηλεθέασης όπως είχε δηλώσει όμως και η ίδια:

«Το κανάλι ήταν ευχαριστημένο από τα νούμερα της εκπομπής, όμως, παρ’ όλα αυτά, η εκπομπή δε συνεχίστηκε. Εγώ πέρασα πολύ καλά με τον Χρήστο και ήταν από τις πολύ καλές συνεργασίες μου.

Προφανώς κάτι δεν κόλλησε μεταξύ μας για τον κόσμο, αλλά εμείς δεν το εντοπίσαμε και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να το αλλάξουμε», είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Από τότε βέβαια έχουν περάσει 11 περίπου χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου πλέον τηλεοπτικά βρίσκεται στο Mega με μία επιτυχημένη εκπομπή η οποία μάλιστα ξεκίνησε από το κανάλι του Open.

Η Σίσσυ Χρηστίδου καθηλώνει τους πάντες

Εκτός βέβαια από το κανάλι και την εκπομπή. έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της παρουσιάστριας, η ίδια όμως παραμένει μία από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο με το ανεπανάληπτο σταυροπόδι της Σίσσυ Χρηστίδου που καθήλωσε τόσο τον Χρήστο Φερεντίνο όσο και τον Σωτήρη Καλυβάτση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share