Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Τζούλια Αλεξανδράτου: «Αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»

«Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου»

1 Αυγούστου 2022 09:10
«Βόμβα» από την Τζούλια Αλεξανδράτου: «Αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν λίγες ημέρες μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Ωστόσο σε νέα ανάρτηση, το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την 3ης εγκυμοσύνη

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Το μωρό έχει φρικάρει»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε η ίδια πριν από μερικά 24ωρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργό στα social media και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της και σε story που ανέβασε ακούγεται ο χτύπος της καρδιάς του εμβρύου.

«Το μωρό έχει φρικάρει», γράφει πάνω στο post χαριτολογώντας. O γιατρός της ακούγεται να λέει «σούπερ» και εκείνη να απαντά «απίστευτο».

Ακούστε στο βίντεο τους χτύπους της καρδιάς του εμβρύου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share