Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Το τρυφερό φιλάκι του Νίκου Οικονομόπουλου στο λαιμό χορεύτριας: Σούσουρο με την εξωστρεφή στιγμή on stage για τον τραγουδιστή (Video)

Το τρυφερό ενσταντανε

1 Αυγούστου 2022 08:45
Το τρυφερό φιλάκι του Νίκου Οικονομόπουλου στο λαιμό χορεύτριας: Σούσουρο με την εξωστρεφή στιγμή on stage για τον τραγουδιστή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τη sold out περιοδεία του στην Ελλάδα και σε μία από τις πρόσφατες super επιτυχημένες συναυλίες του, είχε μια τρυφερή στιγμή με χορεύτρια που συμμετέχει στο μπαλέτο. Ενώ, διαβάστε εδώ ποιο είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή!

Ο τραγουδιστής δεν μας έχει συνηθίσει να μιλά για την προσωπική του ζωή, ειδικά να εκφράζετε on stage τόσο τρυφερά προς κάποια συνεργάτη του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια νέα αρχή στη ζωή του, ωστόσο δεν παύει να μας εντυπωσιάζει η κίνηση προς εκείνη, on stage.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media:

«Δεν άντεξαν γιατί...» - Αυτός ήταν ο αληθινός λόγος του χωρισμού Νίκου Οικονομόπουλου και Ευαγγελίας Αραβανή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή φαινόταν να βιώνουν ένα δυνατό έρωτα, αλλά τελικά το 2019 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, πέφτοντας σαν «βόμβα» στη showbiz.

Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσε στα νότια προάστια, τον τελευταίο όμως μήνα η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Νίκαια. Φίλη του ζευγαριού δήλωσε στη RealLife και την Έλλη Λεβέντη: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο.

Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους».

Οι απαντήσεις του Οικονομόπουλου και... οι εντυπώσεις που άφησε η Αραβανή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε συγκινήσει με την ειλικρίνεια και τη σεμνότητά του. Ο Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια, για τις κρίσεις πανικού και τα θέματα με την υγεία του:

«Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου, θα μπορούσα να έχω... πάρα πολλά, αλλά δεν έχω (...) Δεν πίνω. Κάπνιζα. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω.

Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη. Αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα. Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον. κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου» είχε πει.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο η Ευαγγελία Αραβανή, που σήμερα είναι ευτυχισμένη σε μια άλλη σχέση, «διασκεδάζοντας» τα δημοσιεύματα για τον τότε χωρισμό της, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και φωτογραφήθηκε για τα social media με τον Χάρη Σιανίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share