Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γενέθλια για την Ζέτα Μακρυπούλια - Πόσα κεράκια σβήνει;

Κορίτσι του καλοκαιριού η παρουσιάστρια

31 Ιουλίου 2022 20:30
Γενέθλια για την Ζέτα Μακρυπούλια - Πόσα κεράκια σβήνει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μία ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Με μία μακροσκελή λεζάντα η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για τα γενέθλια της τα οποία βρίσκονται στην καρδιά του καλοκαιριού.

Δείτε επίσης: Φτωχική η καταγωγή του όπως και της Μακρυπούλια: Αυτοί είναι οι γονείς του Κωνσταντίνου Δέδε και η δουλειά τους που απέρριψε

Ποζάροντας στην παραλία με το μαγιό της και αναρτώντας δύο εικόνες η ίδια σημείωσε: «Καλοκαίρι και γενέθλια. Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!».

Οι ακόλουθοι και οι αγαπημένοι φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της, αφήνοντας στα σχόλια λόγια αγάπης.

Σημειώνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τα 44 και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν της φαίνεται ούτε στο ελάχιστο!

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια που φαίνεται να λατρεύει τη θάλασσα, είχε ποζάρει ανέμελη, χαλαρή και εντελώς αμακιγιάριστη στον φωτογραφικό φακό και δημοσίευσε τα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share