Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαλαρός και ξέγνοιαστος ποζάρει στο αγαπημένο του νησί (photo)

Πού βρίσκεται ο τραγουδιστής;

31 Ιουλίου 2022 19:53
Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαλαρός και ξέγνοιαστος ποζάρει στο αγαπημένο του νησί (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε χρόνο απολαμβάνει μέρος των διακοπών στο αγαπημένο του νησί την Λευκάδα, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά καλοκαίρια του.

Δείτε επίσης: Viral ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Λιώνει» στη γυμναστική και τρελαίνει το Tik Tok (Video)

Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής κατάγεται από το όμορφο νησί του Ιονίου και όπως έχει αποκαλύψει όταν βρίσκεται εκεί θυμάται τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των παιδικών του χρόνων.
Μέσα από συνεντεύξεις του έχει τονίσει πως κάθε φορά που βρίσκεται στη Λευκάδα μαγεύεται: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια, μα το συναίσθημα παραμένει το ίδιο. Αξέχαστες στιγμές χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό μου, παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, που δύσκολα λησμονούνται. Ακόμα και σήμερα η ίδια λαχτάρα. Να βρεθώ εκεί, στον τόπο που γαλούχησε τα καλοκαίρια μου».

Μετά τις συναυλίες που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, επέστρεψε στον τόπο της καταγωγής του και με μία ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Νοιώθω σαν στο σπίτι μου»

Δείτε τη δημοσίευση:

Τα είδε όλα ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Θαυμάστρια του πέταξε σουτιέν στη Χαλκίδα - Η αντίδρασή του (Video)

Δεν είναι κρυφό ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ιδιαίτερη πέραση στο γυναικείο φύλο και στη συναυλία του στη Χαλκίδα, μία θαυμάστριά του το απέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο.

Όπως φαίνεται σε μία σειρά από video που έγιναν viral στο TikTok, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε με ένα σουτιέν στα χέρια, το οποίο και του πέταξαν από το κοινό.

Δείτε επίσης: Ξαναχτύπησε η Ματίνα Παγώνη: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει πολύ ωραία...» (Video)

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν στη μέση του τραγουδιού του «Στην Αθήνα μου», όταν συνέβη το περιστατικό και συνέχισε κανονικά την ερμηνεία του, δείχνοντας ανεπηρέαστος.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share