Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Ζευγάρι ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη (photo)

Έσκασαν τα ευχάριστα!

31 Ιουλίου 2022 16:07
«Βόμβα» στη showbiz: Ζευγάρι ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ήρεμη και όμορφη περίοδο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του φαίνεται πως βιώνει ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτας στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.

Δείτε επίσης: GNTM: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι!

Όπως και ο τραγουδιστής, έτσι και το μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM, χώρισε μετά από χρόνια σχέσης με τον Κωνσταντίνο Κυριακού.

Οι φήμες που τους ήθελαν μαζί εδώ και καιρό φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν, καθώς στο λογαριασμό της Soula glamorous στο instagram, υπήρχαν πολλά μηνύματα τα οποία έκαναν λόγο ότι τους είδαν μαζί στη Χαλκιδική.

Μάστορας Καληφώνη

Σαν μοντέλο: Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το συγκρότημα "Μέλισσες", το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία, είναι αναμφίβολα, από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του.

Φυσικά ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι μόνο πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι και ένας πολύ όμορφος άντρας, όπως και η αδερφή του η Αμαλία. Παράλληλα, δείτε εδώ τον πατέρα του Χρήστου Μάστορα.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής λοιπόν έχει μία πολύ όμορφη αδερφή η οποία λέγεται Αμαλία, η οποία έχει υπέροχη φωνή και ο ίδιος μας την έχει συστήσει πριν καιρό μέσα από τα social media.

«Να ζήσεις Αμαλία και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με μαύρα ή ξανθά! Αυτή είναι η αδερφή μου η Αμαλία. Η Αμαλία δεν χάνει την υπομονή της μαζί μου. Η Αμαλία ξέρει ότι ο αδερφός της είναι ευέξαπτος και παρορμητικός. Γίνε σαν την Αμαλία. Σ’ΑΓΑΠΩ ΣΙΣΤΑΑΑΑΑ!», έγραψε ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share