Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία ο Γιάννης Μπέζος: «Σιχαίνομαι απίστευτα τον...» (Video)

Τι συνέβη;

31 Ιουλίου 2022 15:08
Πυρ και μανία ο Γιάννης Μπέζος:  «Σιχαίνομαι απίστευτα τον...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες».

Δείτε επίσης: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Μπέζου: «Όταν έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου...»

«Η παράστασή μας είναι στημένη πάνω σε μια εξωστρέφεια γενικότερα, μια παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς όμως αυτό να θυμίζει παιδική χαρά, με την έννοια του χαβαλέ. Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ. Δεν έχω άγχος ποτέ και για τίποτα γιατί είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος.

Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα. Τους ψευτολαϊκούς τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον ο Γιάννης Μπέζος δεν θέλησε να πει πολλά, απλά αρκέστηκε στο ότι «με την ΕΡΤ δεν έχω κάνει καμία κουβέντα».

Δείτε το βίντεο

«Mε πήρε η σύζυγός μου και μου είπε έφυγε...» - Βυθίστηκε στο πένθος ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» και έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος μιλώντας για τη ζωή του.

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός δεν «μασάει» ποτέ τα λόγια του, ούτε έκρυψε ποτέ την μεγάλη του δυσαρέσκεια για όσα ακούστηκαν για το θέατρο μετά το Metoo.

Παρά τις σκληρές δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε άλλες συνεντεύξεις, αυτή τη φορά δεν έκρυψε την στεναχώρια, που του προκάλεσε η όλη είδηση. Στη συνέχεια, συνεχίζοντας την αφήγηση για τα δύσκολα σημεία της ζωής του, αποκάλυψε πως έχασε και τους δύο του γονείς, ενώ έπαιζε σε παράσταση. Στήριγμα σε όλη αυτή την κακή συγκυρία ήταν πάντα η σύζυγός του Ναταλία Τσαλίκη. Η συνέχεια ΕΔΩ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share