Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα για την Αναστασία Γιούσεφ: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σ@ξ

«Έχω συνυπάρξει ερωτικά με 15 άντρες».

30 Ιουλίου 2022 18:15
Όλα στη φόρα για την Αναστασία Γιούσεφ: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σ@ξ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αναστασία Γιουσέφ, εδώ και αρκετό καιρό είχε εξαφανιστεί από την τηλεόραση. Τελευταία φορά την είδαμε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, που συνόδευσε τον μάνατζερ της, ο οποίος διαγωνίστηκε στον χορό.

Η σέξι χορεύτρια, που λικνίζεται και μοιράζει εγκεφαλικά, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σχέσεις της.

«Μου έχουν προσφέρει…»

«Στο ερωτικό κομμάτι έχω αρκετά ταμπού, είμαι συντηρητική κι ας μη φαίνομαι, δεν κάνω πολλά τρελά κόλπα και περίεργα», έχει πει σε συνέντευξή της ενώ σε ερώτηση αν την έχει φλερτάρει κάποιος γνωστός τραγουδιστής, έχει απαντήσει ότι «παλαιότερα με είχε φλερτάρει ο Νίκος Βέρτης, χρόνια πριν, αλλά δεν υπέκυψα».

Επίσης, έχει παραδεχτεί τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Αληθεύει ότι είχα σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Είναι πολύ καλό παιδί και εννοείται ότι θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στο δρόμο. Αυτός δεν ξέρω αν θα με χαιρετούσε, ύστερα από αυτά που είπα, πρέπει να έχει θυμώσει», έχει αναφέρει.

«Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να περάσουν ένα βράδυ μαζί μου, σε ένα πάρτι στη Μύκονο, με Άραβες. Εννοείται ότι δεν πήγα», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Τέλος, για την ερωτική της ζωή, έχει αποκαλύψει: «Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι σε τσουλήθρα, σε παιδική χαρά και έχω συνυπάρξει ερωτικά με 15 άντρες».

Η Αναστασία Γιούσεφ είναι γνωστή για τα σέξι λικνίσματά της στο φακό αλλά και τη χορευτική της δεινότητα. Έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση της ενώ την έχουμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος της έλεγε χαρακτηριστικά στην πίστα: «Αναστασία, παιδί μου! Ελάφι μου Βασανίσου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share