Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα «καρφιά» του Νίκου Μουρατίδη για τη Ρούλα Κορομηλά: «Ποτέ δεν μου άρεσε...»

«Εθελοτυφλείτε..»

30 Ιουλίου 2022 15:14
Τα «καρφιά» του Νίκου Μουρατίδη για τη Ρούλα Κορομηλά: «Ποτέ δεν μου άρεσε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουρατίδης έστρεψε τα βέλη του στη Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε επίσης: «Είναι χυδαίοι, ούτε για φτύσιμο...» - Ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε από παντού ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δεν αφορά την Κορομηλά

Όταν ένας δημοσιογράφος πριν μερικά χρόνια του είπε ότι η γενική ομολογία του κοινού λέει ότι η Κορομηλά είναι μια ταλαντούχα γυναίκα, εκείνος απάντησε:

«Να μου τη φέρεις να τη δω γραμμένη αυτή την ομολογία του κοινού. Ρωτάω τον κόσμο και διαβάζω και εφημερίδες καθημερινά και γράφουν πολύ χειρότερα πράγματα, απ' ότι έχω πει εγώ. Απλά εσείς εθελοτυφλείτε, κάνετε ότι δεν τα βλέπετε. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η παρουσιάστρια. Τελείωναν οι εκπομπές της και μου άφηναν ένα τίποτα»

νίκος μουρατίδης κορομηλά

Μαζεύονται πολλοί: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε τσαντιστεί και για αυτό σταματήσαμε την συνεργασία μας» (Video)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”, ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά αποκάλυψε αν θα βρίσκεται στο επόμενο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε ποιος νομίζεις πως είσαι, ένας...» (Video)

«Είναι τιμή μου που θα κάνω εξώφυλλο στο Down Town. Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο. Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει. Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή».

Μάλιστα ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο πριν από μερικά χρόνια είχε διακοπεί η συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την Άννα Βίσση. Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share