Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Φραγκοκίλερ» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Την τηλεόραση την έκανα μόνο για τα λεφτά, έχω συμβάλει στο...»

Τι δήλωσε για τις απολαβές του;

30 Ιουλίου 2022 13:39
«Φραγκοκίλερ» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Την τηλεόραση την έκανα μόνο για τα λεφτά, έχω συμβάλει στο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν αρκετά χρόνια είχε μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για την τηλεόραση και για τους λόγους που βρίσκεται ακόμα στη μικρή οθόνη.

Δείτε επίσης: Οριστική η επανασύνδεση: Ξανά μαζί Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη στον ΒΗΜΑ FM δήλωσε: «Τηλεόραση κάνω για τα χρήματα. Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, την τηλεόραση την έκανα μόνο για τα λεφτά. Όμως σα χαρακτήρας ό,τι αναλαμβάνω το υπερασπίζομαι, όπως έλεγε ο αγαπημένος μου άνθρωπος ο Σπύρος Ευαγγελάτος, με «φανατισμό ηλιθίου». Δηλαδή από τη στιγμή που λέω ναι σε κάτι, το υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Αν μπορούσα να ζήσω από το θέατρο, δεν θα έκανα τηλεόραση. Της οφείλω πολλά, δε λέω ότι δεν τις οφείλω πολλά. Θεωρώ και εγώ ότι έχω συμβάλλει ως ένα βαθμό στο να μην είναι η τηλεόραση σκουπίδι. Τουλάχιστον αυτό ακούω από τον κόσμο».

Σπύρος Παπαδόπουλος

«Δυστυχώς…»: Ανατριχιάζει με την νέα αποκάλυψη για την ασθένεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ανατριχιάζει η νέα αποκάλυψη από την πλευρά του Σπύρου Παπαδόπουλου σχετικά με την ασθένεια, τονίζοντας πως αυτό που συνέβη, για τον ίδιο, ήταν δυστυχές.

Τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή του έξοδο και φυσικά δεν μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για το διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε το οποίο ήταν στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινότητας για τον κορωνοϊό.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ήταν εκεί και κατέγραψε τις απαντήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, για τον οποίο έπεσαν τίτλοι τέλους.

«Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share