Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι δύσκολες ώρες του Σταύρου Ζαλμά: Η βαρετή δουλειά στην τράπεζα, ο καρκίνος και η φυματίωση (Video)

Τι εξομολογήθηκε για τη ζωή του;

30 Ιουλίου 2022 13:10
Οι δύσκολες ώρες του Σταύρου Ζαλμά: Η βαρετή δουλειά στην τράπεζα, ο καρκίνος και η φυματίωση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η ζωή είναι στιγμές” βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Ζαλμάς πριν λίγο διάστημα και προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού η οποία είναι ομολογουμένως συγκλονιστική.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: Αυτή είναι η γυναίκα που τον «στοίχειωσε» - «Επί 7 με 8 χρόνια με...»

Σε αυτό, βλέπουμε για πρώτη φορά τον ηθοποιό να μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που εργαζόταν σε τράπεζα πριν ακόμα αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

“Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό. Είχα μέσα μου τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου. Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο ήταν η βλεφαρόπτωση, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί, εν συνεχεία καρκίνος και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία” εξομολογείται στη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Σοκαριστική αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αναφέρθηκε στα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία.

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό και μετά μπήκα στο Εθνικό. Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και έχω αρνηθεί, δε θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα. Δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πήγε σε ένα ριάλιτι», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Σοκαριστική αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη: «Φορούσα εσώρουχο και είχε βάλει πίσω μου...» (Video)

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share